|  | 

Direct hulp bij verslaving nodig?

Direct hulp bij verslaving nodig?Connection SGGZ biedt Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGZ). Wij specialiseren ons in het behandelen van verslaving en de onderliggende problematiek. Als zorginstelling is Connection SGGZ toegelaten door het Ministerie van Volksgezondheid en Sport en wij zijn in het bezit van een WTZi vergunning.

SGGZ Verslavingszorg, kwalitatief hoogwaardige specialistische zorg:

 • Vergoed door zorgverzekeraar
 • Geen eigen bijdrage voor behandeling
 • Geen lange wachttijden
 • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
 • Bewezen effectieve behandelingen
 • Inclusief een nazorgtraject op maat
 • Een uitstekend familieprogramma
 • In Nederland & Zuid Afrika
 • kwalitatief
 • hoogwaardig
 • specialistisch
Direct naar Direct hulp bij verslaving nodig?
Informatie & advies Direct hulp bij verslaving nodig?

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Sociaal-emotionele begeleiding, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
Kanalen
Aan loket/op eigen locatie, Per e-mail, Telefonisch
Betaling
Vergoeding via zorgverzekeraar

Connection SGGZ

Vergoed door de zorgverzekeraar
Omdat Connection SGGZ in het bezit is van een WTZi vergunning en omdat iedere Nederland verzekerd is voor Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op persoonlijke en specialistische gezondheidszorg vragen wij geen eigen bijdrage voor de behandeling. Het enige dat wij vragen van onze cliënten is de bereidwilligheid om de verslaving aan te pakken met een volledige inzet.

Breed behandelaanbod
Om er voor te zorgen dat Connection SGGZ haar cliënten altijd een passend aanbod kan doen waarbij de behandeling aansluit op de individuele zorgbehoefte hebben wij een breed behandelaanbod met verschillende behandelintensiteiten. Ons behandelaanbod bestaat uit ambulante behandelingen op onze locatie in Eindhoven of een 9-weekse klinische behandeling in Zuid-Afrika. Daarnaast bieden wij een uitstekend familieprogramma en een intensief nazorgtraject als vast onderdeel van de behandeling.

Onze aanpak
Door onze wijze van behandelen beperken we ons niet alleen tot het aanpakken van de verslaving. Ook besteden we veel aandacht aan het aanpassen van het gedrag en de manier van denken, het benoemen en het verhelpen van de onderliggende problematiek en het aanpakken van de bijkomende problemen van de verslaving.

Een betere kwaliteit van leven
Iedereen die verslaafd is verdient een betere kwaliteit van leven. Samen met de cliënt pakken we de problemen aan om te komen tot een blijvend herstel. Door een combinatie van onze specialistische behandeling en de bereidwilligheid om te stoppen is herstellen van een verslaving wel degelijk mogelijk.

Statutaire naam: 
Stichting Connection SGGZ 71726438
Kamer van Koophandel: 
71726438 - 000039892360
Rechtsvorm: 
Stichting
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.