|  | 

Dementie-winkel.nl

Dementie-winkel.nlKom vroeg bij ons langs, liefst vanaf het moment van diagnose of bij vermoeden van dementie nog voordat de dementie echt als probleem wordt ervaren. Kijk rond en ontdek onze oplossingen.

Haal samen uit het leven wat erin zit! Kijk rond en ontdek onze oplossingen. We inspireren u graag!

Alles voor een positieve, stimulerende leefomgeving. Een omgeving waarin het leven samen nog echt leuk kan zijn. Deze unieke winkel maakt het mogelijk om de leefwereld van mensen met dementie op een leuke en praktische manier aan te passen én meer kennis en begrip te ontwikkelen voor de aandoening.

Dat leeft aangenamer. Voor hen zelf en voor familieleden, vrienden, mantelzorgers en verzorgers. Mensen met dementie kunnen langer thuis wonen en in een verzorgingshuis langer op niveau functioneren. En mantelzorgers en zorgverleners kunnen minder belasting ervaren.

  • Inspirerende steun
  • Kennis van zaken
  • Lid Deltaplan dementie
Direct naar Dementie-winkel.nl
Informatie & advies Dementie-winkel.nlInformatie & advies Dementie-winkel.nlInformatie & advies Dementie-winkel.nl

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Geven van persoonlijk advies, Sociaal-emotionele begeleiding, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
Specialisaties
Dementie
Kanalen
Per e-mail, Telefonisch
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional
Betaling
Eigen betaling

Dementie-winkel.nl

Een inspirerende steun in de rug.

Jacqueline Rempt: “Ons doel is de kwaliteit van leven van mensen met dementie te verbeteren zonder afhankelijk te zijn van subsidies. Mijn moeder is in het voorjaar van 2013 dement overleden. Pas na haar dood ontdekte ik dat er oplossingen zijn die haar leven en dat van ons veel aangenamer hadden kunnen maken.

Het is een hele zoektocht om die informatie te vinden. Speciaal omdat mantelzorgers en zorgverleners vaak al overbelast zijn. Je hebt domweg geen tijd om op zoek te gaan naar advies en hulp.

Samen met mijn man, Joris Mulders, wil ik met Dementie-winkel.nl overzicht en inzicht geven over dementie, en tegelijkertijd producten en diensten aanbieden. Zodat naasten van mensen met dementie niet naar een speld in een hooiberg hoeven te zoeken.“

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.