|  | 

Adviespunt Zuid-Holland: Onafhankelijke cliëntondersteuning Wet langdurige zorg

Adviespunt Zuid-Holland: Onafhankelijke cliëntondersteuning Wet langdurige zorgHulp bij het regelen van de zorg die nodig is. Hiervoor kunt u kosteloos terecht bij onze onafhankelijke cliëntondersteuners. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van een passende zorgaanbieder of het nu om verblijf thuis of in een instelling gaat. Bemiddeling van zorg bijvoorbeeld bij een conflict, maar hulp bij het opstellen van en zorgplan of het aanpassen van een zorgplan. En als u niet tevreden bent over de geleverde zorg, helpen we u bij het bespreken van de zorg met de zorgaanbieder.

  • In uw regio
  • Gratis
  • Onafhankelijk
Direct naar Adviespunt Zuid-Holland: Onafhankelijke cliëntondersteuning Wet langdurige zorg
Informatie & advies Adviespunt Zuid-Holland: Onafhankelijke cliëntondersteuning Wet langdurige zorgInformatie & advies Adviespunt Zuid-Holland: Onafhankelijke cliëntondersteuning Wet langdurige zorgInformatie & advies Adviespunt Zuid-Holland: Onafhankelijke cliëntondersteuning Wet langdurige zorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel, Lansingerland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
Specialisaties
Hulp bij formulieren
Kanalen
Aan loket/op eigen locatie, Telefonisch, Huisbezoek
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional
Betaling
Geen/gratis

Zorgbelang

Adviespunt voor advies en ondersteuning bij langdurige zorg. Adviespunt Zorgbelang is een initiatief van Zorgbelangorganisaties. Wij komen op voor de belangen van zorggebruikers in iedere regio en zetten ons samen in voor de kwaliteit van de zorg.

Zorgbelang per provincie 
Bij een regionale Zorgbelangorganisatie zijn gemiddeld 80 tot 500 ­patiënten- en consumentenorganisaties aangesloten. Om goed op de hoogte te zijn van de wensen, vragen en klachten van burgers onderhouden wij intensief contact met onze aangesloten organisaties. Ook richten wij ons rechtstreeks tot patiënten en burgers in de regio.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.