|  | 

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulpEen betrouwbare huishoudelijke hulp vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je dus contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis. Pas op het moment dat je daadwerkelijk wilt reageren heb je een premium account nodig (€ 9,95 per maand). Wij vragen dus enkel een vergoeding voor het reageren op onze werksters. Verdere afspraken over betalingen en dergelijke maak je daarna met de werkster zelf. Wij zitten hier verder niet meer tussen.

  • Werkster in de buurt
  • Snel in contact
  • Perfecte match
Direct naar Werksters.nl: Huishoudelijke hulp

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken
Betaling
Eigen betaling
Voorwaarden

Zie de site.

DLR Media

Werksters.nl is opgericht in 2011 en is onderdeel van DLR Media. Wij zijn een team jonge internetondernemers die graag een verschil maken met de websites die wij neerzetten. Met Werksters.nl doen wij dit met een vraag-aanbod website, specifiek voor de huishoudelijke markt. We zijn betaalbaar voor huishoudens die een huishoudelijke hulp zoeken, en werksters dragen geen percentages aan ons af over de inkomsten die ze via ons verdienen. Een fair deal voor iedereen dus!

Stichting Mollie Payments is een Nederlandse payment provider die namens Werksters.nl de abonnementsgelden incasseert. Als wij abonnementsgeld incasseren van jouw rekening, zul je dus 'Stichting Mollie Payments' op je bankafschrift zien staan.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.