|  | 

Wasservice

Uw was binnen vier dagen weer schoon, gevouwen en, als u wilt, gestreken thuisgebracht. Dat kan met de wasservice van ZINN.

De was wordt op een vast moment gehaald en gebracht. Het is ook mogelijk om eenmalig of bijvoorbeeld in een vakantieperiode de was te laten doen. Na aanmelding ontvangt u via ZINN Service een wastas. Deze tas heeft een inhoud van 5 - 7 kilo. Deze mag volledig gevuld en ingeleverd worden en geldt als één wasbeurt. Op afgesproken datum en tijd wordt de wastas opgehaald en is binnen 4 dagen schoon.

Prijzen (prijspeil 2019)
Eenmalig € 15,75
Was abonnement light (tweewekelijks één wastas) € 14,- per keer
Was abonnement (wekelijks één wastas) € 14,- per week
Was en strijk abonnement (wekelijks 1 wastas + 4 kledingstukken strijken) € 18,50 per week
Was en strijk Extra abonnement (wekelijks 1 wastas + 5 kledingstukken strijken) € 23,50 per week

  Direct naar Wasservice

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Groningen, Haren, Hoogezand
  Soorten hulp
  Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling
  Vaste medewerker
  Nee

  ZINN

  Wij zijn ZINN, dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Meer dan tweeduizend medewerkers van ZINN zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. Met de onmisbare hulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
   
  Wie wij zijn
  Achter de naam ZINN (Zorgorganisatie in Noord Nederland) gaat een lange historie schuil in de zorg voor ouderen. Al in 1933 werd de eerste steen gelegd van verzorgingshuis Avondlicht in Haren, de voorloper van ZINN. De naam ZINN bestaat sinds 2010. Onder deze noemer bieden we een groot aantal diensten aan op het gebied van wonen en zorg voor ouderen, thuis of in één van onze woonzorglocaties.

  Zorgprofessionals en vrijwilligers
  ZINN telt meer dan tweeduizend medewerkers. Uitstekend opgeleide zorgprofessionals, zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast zijn er in onze woonzorglocaties dagelijks vele vrijwilligers te vinden. Samen met onze medewerkers doen ze hun uiterste best voor ruim tweeduizend bewoners en thuiswonende ouderen.
  Paradepaardje van ZINN is de woonassistent, een extra medewerker in de huiskamer die zorgt voor aandacht en sfeer.

  € 25,10
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.