|  | 

Was & Strijkservice

Is wassen en strijken niet uw favoriete bezigheid? Komt u altijd tijd te kort om de was en strijk bij te houden of kost het u teveel energie? Vraag dan met een paar klikken was- en strijkservice aan bij Met hulp van Aafje.

Tarief: Vanaf €19,15 per week

Kies de leverancier die bij u past. Bij de was- en strijkservice wordt uw wasgoed buitenshuis gewassen en gestreken en komt de leverancier uw wasgoed wekelijks of tweewekelijks ophalen en brengen. U heeft dan elke week een heerlijke fris en gestreken was, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Kiest u liever voor een dienstverlener die bij u thuis (binnenshuis) de was- en strijk komt verzorgen? Kijk dan in ons overzicht aan dienstverleners onder de dienst huishoudelijke hulp.

  Direct naar Was & Strijkservice

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan Den IJssel, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Sliedrecht, Zwijndrecht
  Soorten hulp
  Wassen en strijken

  Aafje

  U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels.

  Bij Aafje zijn wij ervan overtuigd dat mensen langer gezond en vitaal blijven als ze de baas zijn over hun eigen dagritme en als ze zich op hun gemak voelen. Thuis. Toegewijde vakmensen die begrijpen waar u behoefte aan heeft, brengen die gedachte elke dag in de praktijk. Omdat ze u kennen en u merkt dat u gekend wordt.

  In onze zorg staan vier kernwaarden centraal: Aandacht, Verbindend, Prikkelend en Vakmanschap.

  Statutaire naam: 
  Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels
  Kamer van Koophandel: 
  24388202 - 26606127
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  € 19,15
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.