Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Schoonmaakondersteuning

Heeft u hulp nodig bij het huishouden? Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. We bespreken eerst wat uw specifieke wensen zijn. En overleggen wat u zelf nog kan of waarmee mensen uit uw directe omgeving u kunnen helpen

Neem contact op met onze klantadviseurs voor het maken van een afspraak. Zij kunnen u uitleggen wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten u rekening moet houden. 

Mogelijk kunt u een beroep doen op de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), waarbij u via het Wmo-loket van de gemeente ondersteuning krijgt. Of uitgebreidere hulp als dat nodig is. U betaalt dan een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie.

Ook als u niet in aanmerking komt voor overheidsregelingen, bent u van welkom bij Rosengaerde. Wij bieden u particuliere huishoudelijke hulp, waarvoor u maandelijks een factuur van ons ontvangt. Voor meer praktische informatie bieden wij u op deze website informatie over tarieven en voorwaarden.

  Direct naar Schoonmaakondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dalfsen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee

  Stichting Rosengaerde

  Rosengaerde is een stichting en wordt bestuurd door een Raad van Bestuur. De Raad van Toezicht heeft de verantwoordelijkheid toezicht te houden op het realiseren van de doelstellingen die opgenomen zijn in het meerjaren beleidsplan.

  Ruim 250 enthousiaste, gedreven en goed opgeleide medewerkers, geven gezamenlijk invulling aan onze doelstelling: zorgen voor mogelijkheden voor ouderen die graag in de gemeente Dalfsen oud willen worden.

  Naast de professionele medewerkers heeft de organisatie het voorrecht te kunnen beschikken over een grote groep bevlogen vrijwilligers. Deze vrijwilligers dragen in hoge mate bij aan het welzijn van onze cliënten door hun inbreng op het gebied van ondersteuning, begeleiding en extra aandacht.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.