|  | 

Platform Care.com: Huishoudelijke hulp

Platform Care.com: Huishoudelijke hulpKies uit huishoudelijke hulpen bij u in de buurt. Wij introduceren of bevelen geen zorgverleners bij zorgzoekenden aan, noch selecteren of introduceren we specifieke zorgverleners bij zorgzoekenden - of omgekeerd. Care.com verifieert de identiteit en/of de informatie die door haar leden wordt gepubliceerd, niet.

  • De betere zorg
  • De perfecte zorgverlener
  • Bij u in de buurt
Direct naar Platform Care.com: Huishoudelijke hulp

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Bedden verschonen, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken
Betaling
Eigen betaling

Care.com Europe GmbH

Care.com is in 2007 gelanceerd in de Verenigde Staten en is nu wereldwijd het grootste platform voor zorg. We hebben meer dan 10,7 miljoen leden in 16 landen. Behalve in Nederland, wordt ons platform gebruikt in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Canada, Frankrijk en, onder de naam Betreut, in Duitsland. 

Wij van Care.com weten hoe moeilijk het kan zijn om een zorgverlener te vinden die helemaal aansluit bij uw wensen. We zien het dan ook als onze belangrijkste taak om u te helpen die passende ondersteuning te vinden. Op onze website vindt u zorgverleners op het gebied van kinderopvang, bijles, dierenzorg, huishouden, tuinonderhoud , ouderenzorg en speciale zorg. Care.com is er om u met hen in contact te brengen, maar ook om u te informeren door middel van handige tips en interessante artikelen.

€ 9,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.