|  | 

Particuliere huishoudelijke hulp

Uw wens is om zo lang mogelijk thuis wonen in een vertrouwde omgeving met vrienden en kennissen.
Het kan zijn door verandering in uw leven dat u niet meer in staat bent om (gedeeltelijk) het huishouden te doen. Omdat niet iedereen in aanmerking komt voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of juist extra uren wilt inkopen naast de WMO dan heeft Miep een extra service. Particuliere huishoudelijke hulp.

Particuliere huishoudelijke hulp is geheel op eigen kosten maar u bepaald zelf hoeveel uur hulp u wilt. Ook bepaald u zelf welke huishoudelijke taken gedaan moeten worden.

  Direct naar Particuliere huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drenthe, Friesland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, Texel, Zeeland, Zuid-Holland
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling

  Miep huishoudservice

  Wij zijn M.I.E.P. dit staat voor ‘’Multi Inzetbaar Efficiënt Professioneel’’

  Miep Huishoudservice heeft een team medewerkers door heel Nederland die ingezet worden om ondersteuning te geven in het huishouden. Ondersteuning van ouderen om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen, maar ook voor cliënten die na een moeilijke periode hulp nodig hebben om een nieuwe start te maken of een gezin waarvan ouder(s)/verzorger(s) tijdelijk niet in staat is om volledig te functioneren. Werken bij Miep is bijdragen aan de mogelijkheid om de kwetsbare doelgroepen langer zelfstandig te laten wonen.

  Miep helpt, Miep zorgt!
   
   

  Statutaire naam: 
  Miep B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  65878957 - 000034555560
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.