|  | 

LekkerLeven: Huishoudelijke hulp

LekkerLeven: Huishoudelijke hulpSchiet het huishouden er vaak bij in of bent u fysiek niet in staat om schoon te maken? Vindt u poetsen een vervelende klus? Regel een betrouwbare, ervaren huishoudelijke hulp.

  • Gescreende vakmensen
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantwaardering 8.5
Direct naar LekkerLeven: Huishoudelijke hulp
Huishoudelijke hulp LekkerLeven: Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp LekkerLeven: Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp LekkerLeven: Huishoudelijke hulp

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken
Betaling
Eigen betaling
Voorwaarden

Zie de site

Lekker Leven

LekkerLeven is in 1996 opgericht met als doel ouderen zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Speciaal voor hen hebben wij een pakket zorg- en gemakdiensten aan huis ontwikkeld. Naast een huishoudelijke hulp, tuinman of klusjesman bevat het pakket ook diverse andere diensten en producten, zoals maaltijdservice en personenalarmering. Wij bemiddelen inmiddels voor ruim een miljoen huishoudens. Dit doen wij ook namens diverse gemeentes en (zorg)organisaties.

Ook voor mantelzorgers
Onze diensten zijn ook gericht op de ondersteuning van mantelzorgers. LekkerLeven biedt een helpende hand voor deze zwaar belaste groep. Als de mantelzorger onze diensten inzet, houdt hij of zij meer tijd over voor aandacht en zorg voor de ander.

Onze dienstverleners
Wij beschikken over een landelijk netwerk van ervaren dienstverleners. Al onze dienstverleners zijn vooraf persoonlijk gesproken en beoordeeld op betrouwbaarheid en ervaring. Hierdoor is de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten verzekerd.

Onze klantadviseurs 24/7 bereikbaar
Het aanvragen van een dienst kan eenvoudig online. Heeft u een vraag of regelt u uw aanvraag liever telefonisch? De klantadviseurs van LekkerLeven helpen u graag.

Profiteer extra van speciale aanbiedingen
Als klant van LekkerLeven profiteert u van extra voordeel. Het aanbod varieert van korting op een maaltijdservice tot een stedentrip via TUI. Bekijk ons actuele aanbod.

Kamer van Koophandel: 
09092050
Rechtsvorm: 
BV
€ 15,25
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.