Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Hulp.nl: Huishoudelijke hulp

Hulp.nl: Huishoudelijke hulpHulp.nl is een website voor het regelen van huishoudelijke hulp, thuiszorg en oppas. Wij zijn de schakel tussen mensen die hulp aanbieden en mensen die hulp zoeken.

Enerzijds willen wij mensen helpen als zij op zoek zijn naar huishoudelijke hulp, thuiszorg, oppas, bijles en meer. En anderzijds de grootste schakel worden tussen mensen die hulp aanbieden en mensen die hulp vragen. Hulp.nl is vooral geschikt voor mensen die om uiteenlopende redenen huishoudelijke hulp of thuiszorg nodig hebben.

  • Verbindend
  • Veilig en betrouwbaar
  • Snel en eenvoudig hulp
Direct naar Hulp.nl: Huishoudelijke hulp
Huishoudelijke hulp Hulp.nl: Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp Hulp.nl: Huishoudelijke hulp

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Drenthe, Flevoland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Soorten hulp
Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor, Vergoeding via gemeente
Vaste medewerker
Nee

Hulp.nl

Hulp.nl is een website voor het regelen van huishoudelijke hulp, thuiszorg en oppas. Enerzijds willen wij mensen helpen als zij op zoek zijn naar huishoudelijke hulp, thuiszorg, oppas, bijles en meer. En anderzijds de grootste schakel worden tussen mensen die hulp aanbieden en mensen die hulp vragen. Hulp.nl is vooral geschikt voor mensen die om uiteenlopende redenen huishoudelijke hulp of thuiszorg nodig hebben.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.