|  | 

Joost Zorgt Amsterdam: Huishoudelijke verzorging

Als u niet meer in staat bent om uw huishouden alleen te doen, dan kan Joost Zorgt u een handje helpen. Soms gaat het om tijdelijke hulp, soms gaat het om hulp voor langere tijd. In beide situaties assisteren wij u graag bij het schoonmaken en schoon houden van uw huis.

  Direct naar Joost Zorgt Amsterdam: Huishoudelijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam, Beemster, Edam-Volendam, Purmerend, Waterland, Zaanstad
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  De voorwaarden voor het verkrijgen van huishoudelijke hulp verschilt per gemeente, het WMO loket is wel altijd het eerste loket waar u met uw vragen terecht kunt. Heeft u hierbij hulp nodig, dan zijn wij natuurlijk altijd bereid u te assisteren. Zijn er meer uren huishoudelijke zorg nodig dan kunnen wij u daarover informeren.

  Joost Zorgt Nederland B.V.

  In 2006 besloot Joost Nauta (1971) Joost Zorgt op te richten. De organisatie is ontstaan vanuit zijn eigen behoefte aan persoonlijke, belevingsgerichte thuiszorg. Joost Zorgt stelt de zorgvrager centraal in de dienstverlening. Zelfredzaamheid, vrijheid en eigen regie zijn bij de zorgverlening altijd het uitgangspunt. Om professionele, persoonlijke zorg te leveren, koppelen we bij Joost Zorgt medewerkers zoveel mogelijk aan vaste zorgvragers. Dit doen we door te werken met franchisenemers, kleine gespecialiseerde samenwerkingspartners en (naast zorgverleners in loondienst) ook een grote groep zelfstandige zorgverleners.

  Kwaliteit
  Joost Zorgt heeft het HKZ-keurmerk. HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Joost Zorgt is gecontracteerd door diverse Nederlandse gemeenten en door alle grote zorgverzekeraars.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.