|  | 

Hulpstudent.nl: huishoudelijke hulp

Hulpstudent.nl is een professionele organisatie dat bemiddelt tussen particulieren en studenten voor huishoudelijk hulp, oppassen, bijles, tuinhulp en meer.

  Direct naar Hulpstudent.nl: huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Groningen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

  Hulpstudent.nl

  De mensen achter het bedrijf
  Hulpstudent.nl is opgericht in 2008 in Amersfoort door Michiel en Rowan, twee studenten uit de omgeving. In hun vriendengroep hadden zij veel studenten die op zoek waren naar een flexibele bijbaan. De behoefte aan huishoudelijke hulp was groeiend, waardoor zij hun kans zagen. Onder het motto ‘Hulpstudent.nl maakt tijd voor u vrij’ gingen zij vrije tijd verkopen aan particuliere klanten. De vraag naar studenten bleek groot. Niet alleen twee-verdieners maar ook veel ouderen en bedrijven wisten de weg naar Hulpstudent.nl te vinden. Een uitbreiding naar een landelijk concept duurde dan ook niet lang. De studentensteden van Nederland zijn vandaag de dag nog steeds het werkgebied van Hulpstudent.nl. Daar waar studenten wonen en studeren, bieden zij hulp aan klanten. Sinds mei 2015 is Hulpstudent.nl een zusteronderneming van Apics. Hierdoor is Hulpstudent.nl doorgegroeid naar een volwassen en stabiele organisatie.

  Bedrijfscultuur
  Het kantoor van Hulpstudent.nl ademt een huiselijke sfeer. Het team van Hulpstudent.nl werkt hard en kent elkaar persoonlijk. Het geheel brengt gezelligheid met zich mee en tegelijkertijd prestatiegerichtheid. Op deze manier is er een bedrijf opgegroeid waar we met zijn allen trots op zijn!

  Zowel voor onze klanten als voor onze Hulpstudenten staan wij voor persoonlijk contact, flexibiliteit, kwaliteit en betaalbare hulp. Dit hebben wij vertaald naar het inzetten van intercedenten als eigen contactpersoon voor de klant en de student. En een vast all-in tarief van €13,50 inclusief btw voor al onze diensten.

  Het gehele team van Hulpstudent.nl staat altijd klaar voor haar klanten en studenten. Deze persoonlijke benadering hebben wij vertaald naar onze slogan: ‘Hulpstudent.nl, wij maken graag kennis!’

  € 13,50
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.