|  | 

Hulp in het huishouden

Als huishoudelijk werk (tijdelijk) voor u te zwaar is, bijvoorbeeld door beperking, ziekte of leeftijd, kunnen wij u hierbij ondersteunen. Huishoudelijk medewerkers van Thuiszorg Vreedenhoff komen in Arnhem en in de gemeentes Rheden en Rozendaal bij u thuis. Zij kunnen diverse huishoudelijke taken uitvoeren. De medewerkers van ons planbureau denken graag met u mee. Zij regelen snel goede hulp en maken duidelijke afspraken met u zodat u weet waar u aan toe bent.

Hoe werkt het
Zodra bekend is hoeveel uur huishoudelijke hulp u toegewezen gekregen heeft, nemen de medewerkers van ons planbureau contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Tevens bespreken wij dan de werkwijze. De gemaakte afspraken worden vervolgens vastgelegd in een overeenkomst die u ondertekent. U betaalt de afgenomen hulp rechtstreeks aan Vreedenhoff.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van het planbureau. Wij gaan voor u op zoek naar een passende oplossing.

Aanvragen en kosten huishoudelijke hulp
De regelingen voor het krijgen van huishoudelijke hulp en financiering verschillen per gemeente, zie de link op onze sitepagina.

  Direct naar Hulp in het huishouden

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem, Rheden, Rozendaal
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen
  Vaste medewerker
  Nee

  Woonzorgcentrum Vreedenhoff

  In woon/zorgcentrum Vreedenhoff Arnhem zijn alle ouderen welkom, wat voor achtergrond, gewoontes, zorg- of woonvraag u ook heeft. Old School en 5 tussen onze ouderen wonende studenten maken van Vreedenhoff een levendig huis. Ook voor dagbesteding en thuiszorg bent u bij Vreedenhoff aan het juiste adres.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.