Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Hulp bij het huishouden

Als u een dagje ouder wordt, of als u herstellende bent van een operatie kunnen sommige huishoudelijke taken u zwaar vallen. Denk aan stofzuigen, ramen lappen of de badkamer schoonmaken. Onze medewerkers staan klaar om u hierin te ondersteunen. Thuiszorg Samen helpt u bij het schoonhouden van uw woning, het opmaken van uw bed of al die andere huishoudelijke activiteiten. Uiteraard stemmen we samen af wat u zelf nog kunt doen en waar u hulp bij nodig heeft. Zo houden we samen uw huis schoon.

  Direct naar Hulp bij het huishouden

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hollands Kroon, Schagen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Voor 'hulp bij het huishouden' heeft u een indicatie nodig in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) van de gemeente. Dit doet u door naar het WMO-loket van de gemeente te gaan.

  Particuliere huishouding op maat
  Heeft u geen recht op een WMO-indicatie, maar wel behoefte aan huishoudelijke zorg? Of kunt u naast uw WMO-indicatie nog extra hulp gebruiken? Dan kunt u particuliere huishouding bij ons afnemen, tijdelijk of permanent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voorjaarsschoonmaak of andere grotere huishoudelijke taken. Ook hierbij vormen uw eigen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid steeds het uitgangspunt. We spreken dus samen af wat u zelf kunt doen en waarbij wij kunnen helpen. Kijk op de site voor meer informatie over de particuliere huishouding op maat.

  Woonzorggroep Samen

  Wij zijn Samen, Woonzorggroep Samen. Wij zijn úw partner bij het ouder worden. Als het thuis wat minder makkelijk gaat en u extra hulp nodig heeft, als u niet meer thuis kunt wonen vanwege de zorg die u nodig heeft, als u het allemaal niet meer zo goed weet en als u het allemaal nog prima weet maar uw lichaam niet zo goed meer wil, dan zijn wij er voor u. Samen met u en uw naasten zoeken we naar een oplossing. We helpen u uw kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.