|  | 

Huishoudelijke zorg

Wanneer u ondersteuning in uw huishouden kunt gebruiken, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij gaan graag met u in gesprek over welke taken we van u kunnen overnemen. Dit doen we op een manier die u past. Want het gaat natuurlijk om het reilen en zeilen in úw huis!

Aanvragen huishoudelijke zorg
U kunt altijd bij ons terecht voor huishoudelijke zorg. Zowel particulier als via de gemeente, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Wilt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten, dan heeft u een indicatie nodig. Dit is een beoordeling die u bij uw gemeente kunt aanvragen. Hierin staat voor welke huishoudelijke zorg u in aanmerking komt, en in welke mate.

  Direct naar Huishoudelijke zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Appelscha, Drachten, Haulerwijk, Noordwolde, Oosterwolde, Wolvega
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen
  Vaste medewerker
  Ja
  Voorwaarden

  Voor ondersteuning in uw huishoudelijke zorg is niet per se een indicatie nodig.

  Zorggroep Liante

  Zorggroep Liante bestaat sinds 1 januari 2012. Voorheen was onze stichting bekend onder de naam Et Bientwark. Liante staat voor bindmiddel. En het verbinden van mensen is precies wat we doen. Niet alleen mensen die bij ons wonen, maar ook medewerkers, vrijwilligers, omwonenden en mantelzorgers. Zorggroep Liante is er voor iedereen. Wat je leeftijd ook is, waar je ook woont.

  Ons werkgebied
  Het accent voor onze zorg en dienstverlening ligt bij de verschillende woonzorgcentra. U komt ons tegen in Drachten, Oosterwolde, Haulerwijk, Appelscha, Wolvega en Noordwolde. Ons centrale kantoor is gevestigd in Oosterwolde. Van hieruit ondersteunen we al onze locaties.

  Statutaire naam: 
  Stichting Zorggroep Liante
  Kamer van Koophandel: 
  41005051 - 000022568344
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.