|  | 

Huishoudelijke verzorging

Een schoon, verzorgd en opgeruimd huis; dat voelt goed. Als u dat niet meer allemaal zelf kunt verzorgen, bepalen we samen met u hoe we u daarbij kunnen helpen. Wat u zelf nog kunt en graag doet, blijft u ook lekker zelf doen. Andere dingen nemen we van u over. Of we helpen en begeleiden u bij het zoveel mogelijk zelf organiseren ervan.

Het kan dus gaan om heel concrete zaken als schoonmaken, zemen, wassen en stofzuigen, maar ook om de zorg voor kinderen of huisgenoten of het controleren van levensmiddelen op houdbaarheid. Uw vragen en uw zelfstandigheid staan centraal. Altijd.

Zelfstandig thuis wonen met de ondersteuning die bij u past
Als het even kan zelfstandig blijven wonen. Zo lang mogelijk uw eigen leven invullen en zelf bepalen wat wel en niet gebeurt. Dat is wat Azora Thuiszorg voor u mogelijk maakt, ook als u een aantal zaken zelf tijdelijk of blijvend niet meer kunt. Ons thuiszorgteam staat dag en nacht voor u klaar als het moet. Zeven dagen per week. Uw vraag is daarbij ons vertrekpunt. We zijn te gast in uw huis, en organiseren onze dienstverlening zoals u dat het beste past.

Dichtbij en vertrouwd
Persoonlijker ondersteuning dan thuiszorg is er bijna niet. In uw eigen huis komen we één op één tegemoet aan uw individuele zorgvraag, ook als die in de loop van de tijd verandert. Door dat wij wijkgericht werken, wordt u zoveel mogelijk geholpen door dezelfde medewerker, die u kent, u adviseert en ook signaleert als er iets dreigt mis te gaan.

Wilt u meer informatie over Azora Thuiszorg weten of huishoudelijke verzorging aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  Direct naar Huishoudelijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Montferland, Oude IJsselstreek
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen
  Vaste medewerker
  Nee

  Azora

  Waar een mens zich thuis voelt, gedijt hij het best. Speciaal bij ons in de Achterhoek zijn we gehecht aan de unieke kleinschalige en afwisselende omgeving, aan de vertrouwde sociale contacten en aan de eigen cultuur die ons heeft gevormd. Misschien wel juist als het lichamelijk of geestelijk wat minder gaat, kunnen we die vertrouwde omgeving maar moeilijk missen. We blijven graag in de nabijheid van familie en vrienden en proberen zoveel mogelijk ons eigen leven te blijven leiden, zelf de regie te blijven voeren, onze eigen beslissingen te nemen. Azora begrijpt dat en handelt daarnaar.

  Als moderne professionele zorgorganisatie beschikken we over de middelen en de mensen om uw leven zo gezond en plezierig mogelijk te houden. Ook als de jaren gaan tellen. Het voor de Achterhoek zo ken­merkende naoberschap vullen we bij Azora professioneel in. Met moderne technieken en voorzieningen en de aandacht voor elkaar zoals die hier al eeuwenlang het leven kleur geeft.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.