|  | 

Huishoudelijke ondersteuning

Wanneer het schoonhouden van uw huis niet meer zo goed lukt, dan is er huishoudelijke ondersteuning van De Haven. We bekijken samen met u wat er in huis moet gebeuren. Dit kunnen allerlei taken zijn. Als de takenlijst compleet is, kijken we waar u hulp bij nodig heeft en maken we daar afspraken over. Deze afspraken leggen we vast, zodat voor iedereen duidelijk is wat u zelf doet en wat wij doen.

  Direct naar Huishoudelijke ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bunschoten
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen

  Zorg- en Wooncentrum De Haven

  Zorg- en Wooncentrum De Haven biedt vanuit de protestants-christelijke levensbeschouwing en passend bij de zorgvraag van de cliënt, ouderen uit Bunschoten en omgeving zorg, welzijn en aanvullende diensten in onderlinge samenhang en -indien nodig- een beschermde woon- en leefomgeving. We zien het als Bijbelse opdracht om elkaar lief te hebben. Bij De Haven staat de cliënt centraal en wordt liefdevol gezorgd. 

  In ons werk horen we prachtige levensverhalen en bemoedigen we mensen vanuit onze christelijke identiteit. Dat doen we met veel liefde, een positieve houding en in een open en gezellige werksfeer. We vragen van nieuwe medewerkers dat ze zich thuis voelen bij onze christelijke identiteit.

  Kamer van Koophandel: 
  41188459 - 000021578958
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.