|  | 

Huishoudelijke ondersteuning

Wordt het huishouden u zwaar? Zou het u helpen wat extra ondersteuning te hebben bij het schoonhouden van uw huis? Wanneer u door het ouder worden, ziekte of een beperking ondersteuning nodig heeft: wij staan altijd voor u klaar.

Wat houdt huishoudelijke ondersteuning in?
Zorggroep Manna ondersteunt u bij uw huishoudelijk werk waar u dat nodig heeft. Schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen, de badkamer en toilet reinigen, stof afnemen, de keuken schoonmaken doen wij dagelijks bij zo’n tweeduizend huishoudens in Twente. Maar ook kunnen we u ondersteunen in het organiseren van uw huishouden. We doen er alles aan om u thuis te blijven voelen in uw eigen huis. Benieuwd naar onze manier van werken? Bekijk het filmpje over huishoudelijke ondersteuning van Zorggroep Manna.

Persoonlijk
Wij staan voor een persoonlijke benadering. De huishoudelijke hulp laten we aansluiten op uw wensen. We zorgen er voor dat u een ‘vaste’ hulp krijgt: een vertrouwd gezicht voor u. U krijgt een persoonlijke afsprakenmap met informatie en afspraken over de zorgverlening. Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor vragen.

Wist u dat u bij ons ook via internet kunt zien wanneer de hulp komt? Dat noemen wij ‘Caren zorgt’. Zo bent u altijd op de hoogte en het kost u niks extra’s.

Aanvragen en kosten
Huishoudelijke ondersteuning is per gemeente geregeld. 

  Direct naar Huishoudelijke ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand, Wierden
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee

  Zorggroep Manna

  Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan inwoners van Twente. We doen dit vanuit onze kernwaarden en kwaliteiten.

  Onze zorg en ondersteuning wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid in onze organisatie ligt laag. Dat is terug te zien in ons organisatiemodel.

  In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Zorggroep Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.