|  | 

Huishoudelijke ondersteuning

Op een bepaald moment in uw leven kunnen sommige huishoudelijke taken zwaar vallen. Doordat u een dagje ouder wordt, bijvoorbeeld. Of door ziekte. Of als u herstelt van een operatie. Huishoudelijke ondersteuning kan dan zeer wenselijk zijn. GrandCare stemt de huishoudelijke ondersteuning af op uw persoonlijke situatie. En als u dat wilt, zorgen we voor een vast gezicht als hulp.

  Direct naar Huishoudelijke ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Berg en Dal, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Groesbeek, Heumen, Lingewaard, Millingen aan de Rijn, Mook en Middelaar, Nijmegen, Overbetuwe, Rheden, Ubbergen, Wageningen, Wijchen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Vaste medewerker
  Nee
  Voorwaarden

  WMO
  Om in aanmerking te komen voor de algemene voorziening eenvoudige huishoudelijke hulp doet uw gemeente een toets. Op basis daarvan krijgt u mogelijk een doorverwijzing naar de algemene voorziening voor eenvoudige huishoudelijke hulp. Soms besluit de gemeente een doorverwijzing te geven voor een maatwerkvoorziening.  Die is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.
  Binnen de gemeenten Heumen, Beuningen en Mook- Middelaar is GrandCare een gecontracteerd aanbieder.

  Particulier
  Heeft u geen indicatie maar wilt u wel huishoudelijke ondersteuning? Dat kan! GrandCare biedt ook particuliere huishoudelijke ondersteuning. De kosten hiervoor komen voor uw eigen rekening.

  GrandCare Huishoudelijke Ondersteuning B.V.

  GrandCare is in 2009 opgericht door Daniëlle van den Berg en Rianne van den Berg. Beiden hebben brede werkervaring in de zorg- en welzijnssector: Daniëlle als medisch hulpverlener en Rianne als maatschappelijk werkster. Met een team van gedreven professionals proberen zij in samenwerking met hun cliënten en samenwerkingspartners dagelijks een steentje bij te dragen aan een veilig en prettig leefklimaat.

  GrandCare streeft naar een bureaucratieloze organisatie en laat haar professionals zoveel mogelijk werken vanuit hun eigen creativiteit en kracht. Collega’s hebben een hands-on mentaliteit en worden gestimuleerd out of the box te denken. GrandCare doet gewoon wat nodig is!
   

  Kamer van Koophandel: 
  67703992 - 36212741
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.