|  | 

Huishoudelijke ondersteuning

Het kan zijn dat je (tijdelijk) ondersteuning nodig hebt bij de huishoudelijke bezigheden. Bijvoorbeeld stofzuigen, strijken, bed opmaken, stoffen of dweilen. Eén van onze medewerkers biedt ondersteuning in de bezigheden die voor jou waardevol zijn. Aanvragen kan via de WMO bij je gemeente. Zij stellen eerst een indicatie vast.

  Direct naar Huishoudelijke ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Appingedam, Assen, Borne, Deventer, Emmen, Enschede, Hardenberg, Hoogeveen, Hoogezand, Meppel, Noordscheschut, Pekela, Slagharen, Steenwijkerland, Tynaarlo, Zeijen, Zwolle
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken
  Betaling
  Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Beter Thuis Wonen Thuiszorg

  Ieder mens is onderdeel van de samenleving. Mensen die ondersteuning nodig hebben bij zorg en organisatie van hun eigen leven kunnen een beroep doen op Beter Thuis Wonen Thuiszorg. Wij vinden dat de zorg voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn en dat elk mens over eigen zorg moet kunnen beslissen. Positieve gezondheidsbeleving is ons uitgangspunt. Professioneel en vakkundig handelen is voor ons vanzelfsprekend.

  We hebben de organisatie zodanig ingericht dat er gewerkt wordt met kleine teams om de zorgvrager heen. Deze teams vormen een krachtig netwerk wat slagvaardig is, creatief denkt en het informele en professionele netwerk actief inzet. In onze diensten kijken wij naar het welbevinden van de mens aan wie we zorg bieden. Samen wordt er gekeken welke zorg mensen zelf nog uit kunnen voeren en waar wij ondersteuning kunnen bieden.

  Beter Thuis Wonen Thuiszorg verleent zorg in heel Groningen, Drenthe, Overijssel en een deel van Gelderland.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.