|  | 

Huishoudelijke ondersteuning (WMO) met onze thuishulp Rotterdam e.o.

Huishoudelijke ondersteuning (Wmo)
Een schoon en leefbaar huis, dát wil iedereen graag. En als het even kan, doet u het helemaal zelf. Maar soms staan lichamelijke klachten dit in de weg. Wanneer u geen beroep kunt doen op uw familie of buren, dan helpt Aafje u graag! Met dat beetje extra hulp kunt u langer in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Onder huishoudelijke ondersteuning vallen taken die te maken hebben met huishoudelijk werk.

Huishoudelijke ondersteuning (Wmo)
Een schoon en leefbaar huis, dát wil iedereen graag. En als het even kan, doet u het helemaal zelf. Maar soms staan lichamelijke klachten dit in de weg. Wanneer u geen beroep kunt doen op uw familie of buren, dan helpt Aafje u graag! Met dat beetje extra hulp kunt u langer in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Onder huishoudelijke ondersteuning vallen taken die te maken hebben met huishoudelijk werk. Denkt u bijvoorbeeld aan stofzuigen, bed verschonen en het schoonmaken van toilet en keuken.

Onderscheidend
Voor zowel onze medewerkers als voor onze klanten hebben wij persoonlijke aandacht. Er is voor u een vast aanspreekpunt, die alles voor u regelt, die weet van uw persoonlijke situatie en die ervoor zorgt dat u de huishoudelijke ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Uw dagindeling staat bij Aafje centraal. Hebt u een keer andere plannen? Geen probleem, dan komen wij gewoon op een ander moment. En kan uw eigen hulp een keertje niet, dan is er een vervangende hulp.

Eigen bijdrage en indicatie
U heeft een indicatie nodig van uw gemeente. Met deze indicatie wordt huishoudelijke ondersteuning betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Uw gemeente vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een vast abonnementstarief van €19,00 per maand. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) verzorgt de afhandeling hiervan.

Werkgebied
Aafje biedt huishoudelijke ondersteuning in de gemeenten Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Heerjansdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Huishoudelijke ondersteuning aanvragen
Vindt u een indicatie aanvragen lastig? Onze klantadviseur helpt u hier graag bij. Maak een afspraak met een klantadviseur door te bellen naar de Aafje klantenservice op nummer 088 8 233 233.
 

  Direct naar Huishoudelijke ondersteuning (WMO) met onze thuishulp Rotterdam e.o.

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Rotterdam
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen
  Betaling
  Vergoeding via gemeente
  Voorwaarden

  Om in aanmerking te komen voor huishoudelijke ondersteuning via de thuishulp Rotterdam e.o. moet u aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • u bent (tijdelijk) niet in staat uw huishouden te verzorgen
  • er is geen huisgenoot of mantelzorger die uw huishouden kan doen
  • u woont nog zelfstandig
  • u staat ingeschreven in de gemeentelijke basisadministratie

   

  Aafje

  U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels.

  Bij Aafje zijn wij ervan overtuigd dat mensen langer gezond en vitaal blijven als ze de baas zijn over hun eigen dagritme en als ze zich op hun gemak voelen. Thuis. Toegewijde vakmensen die begrijpen waar u behoefte aan heeft, brengen die gedachte elke dag in de praktijk. Omdat ze u kennen en u merkt dat u gekend wordt.

  In onze zorg staan vier kernwaarden centraal: Aandacht, Verbindend, Prikkelend en Vakmanschap.

  Statutaire naam: 
  Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels
  Kamer van Koophandel: 
  24388202 - 26606127
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.