Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke ondersteuningStofzuigen, de badkamer of keuken schoonmaken, een was draaien. Ook als u wat ouder wordt of tijdelijk minder mobiel bent, wilt u een schoon huis. Sinds 2015 helpen de vertrouwde medewerkers van Zorgbalans u bij de huishoudelijke taken. De zorg en het huishouden krijgt u van één team, zodat u weet wie er over de vloer komen

Schoonmaakplan op maat
Als u hulp nodig heeft bij het huishouden, maakt u samen met een wijkverpleegkundige van Zorgbalans een plan. Het is de bedoeling dat u in een schoon en leefbaar huis blijft wonen. Wat kunt u -en kunnen uw naasten- zelf? Waarbij heeft u hulp nodig? Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw situatie. Ook in de laatste levensfase kunnen we veel zorg thuis bieden, zodat u en uw naasten tijd voor u hebben.

Wie komt er thuis schoonmaken?
De zorgmedewerkers van uw lokale Thuiszorg Buurtteam ondersteunen u met het huishouden. Omdat we met een klein team per buurt werken, komen er vertrouwde gezichten bij u over de vloer. U kent de medewerkers en zij kennen u. Dat maakt de thuiszorg en huishoudelijke hulp een stuk persoonlijker en prettiger.

Overstappen naar Zorgbalans?
Krijgt u huishoudelijke ondersteuning van een andere organisatie en wilt u overstappen naar ons? Bijvoorbeeld omdat u al thuiszorg van Zorgbalans krijgt en liever vaker dezelfde mensen ziet? Overstappen naar onze huishoudelijke hulp is erg eenvoudig. Als u ons belt, dan begeleiden we u met de aanvraag.

  • Professionele zorg
  • Bij u thuis
  • Vertrouwd
Direct naar Huishoudelijke ondersteuning
Huishoudelijke hulp Huishoudelijke ondersteuning

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Zandvoort
Soorten hulp
Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
Vaste medewerker
Ja
Voorwaarden

Woont u in de gemeente Haarlem, Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Heemstede, Bloemendaal of Zandvoort? Dan kunt u huishoudelijke ondersteuning van Zorgbalans krijgen. In elke gemeente vraagt u dit op een andere manier aan. Ook verschilt de eigen bijdrage per gemeente. Een duidelijke uitleg over het aanvragen van ondersteuning bij het schoonmaken, leest u in onze folder HUISHOUDELIJKE HULP (pdf op de site). Heeft u vragen of wilt u hulp bij het aanvragen, bel dan onze zorgcentrale.

Zorgbalans

Zorgbalans helpt mensen met een zorgbehoefte zo lang mogelijk zelfstandig en op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Dat is onze missie. Wij zijn er voor iedereen en wij vinden het belangrijk dat u precies die zorg krijgt die bij uw zorgbehoefte en levenswensen past.

Daarom vindt u bij ons een bijzonder breed pakket aan zorg en ondersteunende diensten. Of u nu tijdelijke of langdurige verzorging, verpleging of behandeling nodig heeft: wij stemmen onze aanpak altijd af op uw wensen. U kunt thuis zorg ontvangen of in een van onze woonzorglocaties. Dit is afhankelijk van uw mogelijkheden en voorkeuren.

Dankzij onze sterke aanwezigheid in de regio Kennemerland heeft u altijd toegang tot betrouwbare lokale zorg.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.