|  | 

Huishoudelijke hulp, ondersteuning en gemak

De Ledenservice is onderdeel van Carintreggeland en maakt het dagelijks leven voor u makkelijker en leuker. Leden kunnen gebruik maken van onze 'aan-huis-diensten' zoals huishoudelijke hulp en de strijkservice aan huis. Samen met leden werken we aan een gevarieerd en passend aanbod voor iedereen. Want iedereen kan zo nu en dan ondersteuning en gemak gebruiken.

  Direct naar Huishoudelijke hulp, ondersteuning en gemak

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Borne, Den Ham, Denekamp, Enter, Goor, Hellendoorn, Hengelo, Hertme, Losser, Markelo, Nijverdal, Oldenzaal, Overdinkel, Rijssen, Vriezenveen, Wierden
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling
  Voorwaarden

  Om gebruik te maken van ons aanbod moet u lid zijn van De Ledenservice. Voor slechts € 17,50 per huishouden, per kalenderjaar kan men lid worden.

  De Ledenservice, Carintreggeland

  De Ledenservice is onderdeel van Carintreggeland, een zorgorganisatie in Twente. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden om in te spelen op de behoeften van elke cliënt. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. Met De Ledenservice ondersteunen we mensen om zo lang mogelijk veilig thuis te blijven wonen. Mocht iemand ondersteuning nodig hebben of mocht het thuis wonen niet meer gaan dan bieden we ook wijkverpleging, dagvoorzieningen en tijdelijke opname, maar ook verpleeghuiszorg, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. We hebben ruim 30.000 leden.

  Kamer van Koophandel: 
  41027001
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.