|  | 

Huishoudelijke hulp

Bent u voor korte of langere tijd niet in staat om zelf het huishouden te doen? Of heeft u hulp nodig bij het zware werk? Onze medewerkers bieden u professionele ondersteuning bij de huishoudelijke taken en bijvoorbeeld de was. Wij zorgen voor een vaste medewerker die u ondersteunt. U kunt ons ook vragen voor een incidentele klus zoals de ‘grote schoonmaak’ of het wassen van de ramen.

Wij kunnen direct bij u aan slag
Wij hebben geen wachtlijst. Thuiszorg Inovum biedt hulp bij het huishouden aan mensen in de gemeente Wijdemeren en Hilversum die zelfstandig wonen en niet meer zelf alles kunnen doen. In overleg met u maken we afspraken over de werkzaamheden en de tijdstippen waarop we langskomen. Dit leggen we vast in een overeenkomst.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hilversum, Wijdemeren
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Hulp bij het huishouden op basis van een indicatie
  Afhankelijk van uw situatie komt u mogelijk in aanmerking voor vergoeding van de huishoudelijke hulp via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Hiervoor kunt u een indicatie voor hulp bij het huishouden aanvragen bij de gemeente. U betaalt dan alleen een eigen bijdrage. De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Meer informatie over de eigen bijdrage vindt u op www.hetcak.nl. Informatie over de Wmo-indicatie vindt u op de website van uw gemeente.

  Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT) is een tijdelijke regeling
  Vanaf 1 april 2016 krijgen inwoners van de regio Gooi en Vechtstreek twee jaar lang (tot 31 december 2018) de mogelijkheid om met korting particulier huishoudelijke hulp in te kopen. Dat is mogelijk dankzij het project HHT (Huishoudelijke Hulp Toelage). De korting is € 10 per uur. Deze korting is van toepassing op maximaal 4 uur per week hulp per huishouden. Thuiszorg Inovum biedt deze hulp aan mensen die niet meer zelf alles kunnen doen, en dus ondersteuning hierbij nodig hebben.

  Wilt u gebruik maken van deze tijdelijke korting dan kunt u zich hiervoor aanmelden op de website www.schoonthuis.nl. Daar vindt u een overzicht van HHT-aanbieders waaronder Thuiszorg Inovum. Via de website meldt u zich aan bij Thuiszorg Inovum. Met Thuiszorg Inovum maakt u vervolgens afspraken over de werkzaamheden. U ontvangt voor deze werkzaamheden een factuur van Thuiszorg Inovum minus de korting. Thuiszorg Inovum ontvangt de korting rechtstreeks van de gemeente.

  Inovum

  Inovum is een middelgrote zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum die als doel heeft de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren en/of (zoveel mogelijk) in stand te houden. Inovum doet dit met een kwalitatief goed- en samenhangend aanbod van preventie, wonen, welzijn, zorg en behandeling. Inovum biedt, verankerd in de wijk, hulp bij huishouding, dagactiviteiten en groepszorg, zelfstandige woonruimte voor ouderen, thuiszorg in de wijk en verpleeg(huis)zorg.

  € 15,30
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.