|  | 

Huishoudelijke hulp

Via Kruiswerk Achterhoek en Liemers krijgt u korting op huishoudelijke hulp. Maak kennis met onze hulp in de huishouding en profiteer tijdens de introductieperiode van twee maanden van een kennismakingstarief van slechts € 14,95 per uur.

Hulp in de huishouding
Huishoudelijke hulp: voor de een is het bittere noodzaak, voor de ander meer gemak. Als u niet in aanmerking komt voor een indicatie voor huishoudelijke hulp via de Wmo, kunt u als particulier voordelig huishoudelijke hulp inschakelen via Kruiswerk. Het voordeel daarvan is dat de hulp u, naast schoonmaken, ook met andere huishoudelijke taken kan ondersteunen als u dit wilt. Denk bijvoorbeeld aan wassen, strijken, boodschappen doen, koken en medicijnen ophalen. En heeft u behoefte aan wat meer persoonlijk contact? De huishoudelijke hulp zou ook samen met u een wandelingetje kunnen maken of een spelletje kunnen spelen. 

Voordelen huishoudelijke hulp
Het inschakelen van een huishoudelijke hulp via Kruiswerk heeft veel voordelen. Zo is een helpende hand niet alleen welkom als u te druk bent of bepaalde dingen in huis niet meer zelf kunt, maar ook als u bijvoorbeeld pas bevallen bent en geen recht meer heeft op kraamverzorging. Via Kruiswerk kunt u namelijk ook tijdelijk hulp inschakelen. Hieronder hebben we enkele voordelen voor u op een rijtje gezet: 

* Naast schoonmaken ook andere huishoudelijke taken mogelijk 
* Persoonlijke intake (telefonisch of huisbezoek)
* Keuze uit een tijdelijke (minimaal 8 weken) of vaste hulp
* Binnen twee werkdagen na aanvraag al hulp mogelijk
* Betaling via automatisch incasso
* Geen ingewikkelde administratie
* Eerste 2 maanden € 14,95 per uur, daarna € 15,50 (niet-leden € 16,35)

Kosten en korting huishoudelijke hulp
Als u lid bent van Kruiswerk Achterhoek en Liemers krijgt u korting op huishoudelijke hulp en profiteert u tijdens een introductieperiode van 2 maanden van een kennismakingstarief van € 14,95 per uur. Daarna betaalt u het ledentarief van € 15,50 per uur (niet-leden: € 16,35). Betaling gaat altijd via automatisch incasso. Op die manier heeft u geen administratieve rompslomp en hoeft u niet speciaal contant geld in huis te hebben. Hieronder een overzicht van de kosten voor leden en niet-leden. 

Tarieven 2019

 • Niet-leden € 16,35
 • Leden introductieperiode 2 maanden € 14,95
 • Leden na introductieperiode € 15,50
 • Korter dan 8 weken € 19,95
Huishoudelijke hulp aanvragen
Leden kunnen via Kruiswerk huishoudelijke hulp* aanvragen in Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Voorst, Winterswijk en Zutphen.   

* Huishoudelijke hulp is nog niet overal in de Liemers mogelijk.
** Niet ter vervanging van hulpen die zwart worden uitbetaald.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Borculo, Bronckhorst, Doetinchem, Lienden, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Voorst, Winterswijk, Zutphen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Maaltijd koken, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling

  Kruiswerk Achterhoek en Liemers

  Kruiswerk is de onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek en Liemers. Eén adres voor al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij richten ons primair op aanvullende zorg en diensten om onze leden, jong en oud, te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Wij zijn uw onafhankelijke gids in de zoektocht naar de best passende zorg en ondersteuning in uw regio. Met als belangrijkste doel: de belangen van onze leden te behartigen.

  Statutaire naam: 
  Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers
  Kamer van Koophandel: 
  40124612
  Rechtsvorm: 
  Vereniging
  van € 14,95 tot € 16,35
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.