|  | 

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulpEen voordelige en goede huishoudelijke hulp van de Witte Werkster. Voor slechts € 12,50 per uur biedt LivioPlus u via dewittewerkster.nl een voordelige en goede huishoudelijke hulp.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Berkelland, Borne, Dinkelland, Enschede, Eschmarke, Goor, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Lonneker, Losser, Neede, Oldenzaal, Oost Gelre, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Winterswijk
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling
  Voorwaarden

  Dit bedrag is fiscaal voor zowel de opdrachtgever als voor de werknemer belastingvrij. Geen gerommel dus, maar een volledige legale manier van doen. Hiervoor hoeft u ook geen indicatie nodig! Volledig baas in eigen huis. Vandaar de “witte” werkster met maximaal voordeel voor beide partijen.

  Voordeel met de LivioPlus Servicepas
  Voor voordeel kan iedereen lid worden van Het lidmaatschap kost slechts € 16,50 per jaar per huishouden. Het hele gezin kan dus gebruikmaken van de vele kortingen en voordelen , die u als lid ontvangt.

  De kosten
  Eenmalige inschrijfkosten van € 50,-. Als Lid van LivioPlus ontvangt u hierop een korting van € 16,50. Het uurtarief van de witte werkster is € 12,50 per uur.

  Livio

  Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij cliënt*en thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Ook de uitleen van verpleegartikelen alsmede voedingsvoorlichting en dieetadvisering behoren tot de kernactiviteiten van Livio.

  € 12,50
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.