|  | 

Huishoudelijke hulp (schoon huis/regie) in Apeldoorn

Het huishouden kan een flinke klus zijn. Zeker wanneer u een dagje ouder wordt of te maken krijgt met een beperking. Dan is het goed om te weten dat de betrokken en professionele huishoudelijke hulpen van AtHomeFirst er zijn om u te helpen. Ze nemen u uit handen wat u zelf niet meer kunt en ondersteunen u bij de taken die u nog wel kunt uitvoeren. Samen zorgen we ervoor dat uw huis netjes blijft, zodat u prettig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

  Direct naar Huishoudelijke hulp (schoon huis/regie) in Apeldoorn

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken

  AtHomeFirst

  Bij AtHomeFirst werken professionele medewerkers Zij zijn niet alleen goed in schoonmaakondersteuning en het huishouden, maar ook in omgaan met mensen. Klusjes die u zelf nog kunt uitvoeren, doen ze samen met u. Wat u zelf niet meer kunt, nemen ze u uit handen. Daarnaast kan uw huishoudelijke hulp, in overleg met de coördinator van AtHomeFirst, met u zoeken naar een oplossing, wanneer u bijvoorbeeld niet zoveel sociale contacten hebt. Wij kunnen zo samen meer voor u betekenen!

  Statutaire naam: 
  AtHomeFirst Noord B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  65573862 - 000034286551
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.