|  | 

Huishoudelijke hulp en wasverzorging

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Soms kunt u echter wel wat extra (tijdelijke) hulp gebruiken. Als u (tijdelijke) hulp thuis nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u ondersteunen bij schoonmaken en de wasverzorging.

  Direct naar Huishoudelijke hulp en wasverzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Huishoudelijke hulp (schoonmaken) € 25,= uur
  Wassen en strijken € 50,= maand
  Merken van kleding bij wassen en strijken € 30,= uur / eenmalig

  Stichting NiKo

  Stichting NiKo is opgericht in 2012 en bestond uit Woon- en Zorgcentrum De Nieuwpoort, Zorgcentrum De Kooimeer en het Servicebureau. De naam is een samenvoeging van de eerste twee letters van De Nieuwpoort en De Kooimeer. Per 1 januari 2014 is Stichting NiKo gefuseerd en is de Nieuwe NiKo Organisatie (NNO) gevormd. We hebben inmiddels 3 locaties: De Kooimeer, De Nieuwpoort en De Palatijn. 

  We zijn actief in de wijk en willen naast een goede buur, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden. Dit doen we samen met Calibris Advies en het Horizon college in het wijkleerbedrijf Alkmaar Zuid. Hier leiden we stagiaires op tot Helpende niveau. De stagiaires van het WijkLeerbedrijf helpen hulpbehoevende ouderen met informele hulp zoals samen een boodschap doen of de krant voorlezen. Een win-win situatie.

  Kamer van Koophandel: 
  54102901
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  € 25,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.