|  | 

Helpling: vind de huishoudelijke hulp die bij jou past

Helpling: vind de huishoudelijke hulp die bij jou pastHelpling is een online marktplaats en app waar, vraag naar en aanbod van huishoudelijke professionals samenkomen. Zo boek je eenvoudig en snel een schoonmaak professional.

In 4 simpele stappen boek je een schoonmaak:

  1.  je vult je postcode in
  2.  je kiest een datum en tijd
  3. je selecteert huishoudelijke professionals die aansluiten bij jouw wensen en
  4. je verstuurt verzoeken. De professional die het verzoek accepteert komt schoonmaken.
  • Een vaste hulp
  • Vergelijk profielen
  • Snel en eenvoudig
Direct naar Helpling: vind de huishoudelijke hulp die bij jou past
Huishoudelijke hulp Helpling: vind de huishoudelijke hulp die bij jou pastHuishoudelijke hulp Helpling: vind de huishoudelijke hulp die bij jou past

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
Betaling
Eigen betaling

Helpling

We zijn een ambitieus jong team met uiteenlopende talenten en gezamenlijk zorgen we ervoor dat het voor ieder huishouden eenvoudig en toegankelijk is om een huishoudelijke hulp te boeken. Voor hulpen is het via Helpling mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier nieuwe huishoudens te vinden en een vaste klantenkring op te bouwen.

Ons doel is dan ook om de huishoudens in Nederland te ontzorgen en huishoudelijke hulpen de kans te bieden om een klantenkring op te bouwen. Het Helpling platform dient niet als schoonmaakbedrijf maar is bedoeld voor particuliere schoonmakers en particuliere huishoudens. Voor zowel de huishoudens en huishoudelijke hulpen maken we het eenvoudig om een profiel aan te maken waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Statutaire naam: 
Helpling Netherlands B.V.
Kamer van Koophandel: 
61148792 - 000030273412
Rechtsvorm: 
BV
€ 14,75
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.