|  | 

de Nationale Hulpgids

Dé marktplaats voor huishoudelijke hulp. Bij een huishoudelijke hulp denken veel mensen direct aan een schoonmaker, maar er zijn ook andere taken die huishoudelijke hulpen kunnen uitvoeren en veel hulpen doen slechts enkele van taken en niet het volledige huishouden.

Gratis Aanmelden.

 1. Geef aan welke hulp je zoekt
 2. Bekijk de hulpen
 3. Neem direct contact op
 4. Vind een Hulp

  Direct naar de Nationale Hulpgids

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken

  Persoonlijk Zorgnetwerk

  Het begint allemaal in 2003 met Giesbert Nijhuis. Die heeft, vanwege een hoge dwarslaesie, aardig wat hulpen nodig en het is elke keer weer een enorm gedoe om een nieuwe hulp te vinden. Het moest toch eenvoudiger én veiliger kunnen dan het ophangen van briefjes in de supermarkt. Dan komt hij op het idee dat het internet - in die tijd nog niet zo volwassen - weleens de oplossing zou kunnen zijn voor zijn probleem. Dit moest de plek worden voor het vinden van een geschikte hulp bij hem in de buurt. Giesbert was een man met een idee.

  Een idee dat niet alleen zijn probleem zou kunnen oplossen. Want ook toen al waren er elke dag duizenden mensen op zoek naar een hulp. Giesbert wilde vooral het leven van al die hulpvragers makkelijker maken.

  Giesbert houdt zich tegenwoordig wat meer op de achtergrond en heeft de dagelijkse uitvoering overgelaten aan een team dat elke dag bezig is met het vormgeven van zijn idee om hulpvragers en hulpen in een veilige omgeving bij elkaar te brengen. Alle medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen: een hulpvrager moet zich over één ding geen zorgen hoeven te maken - het vinden van een geschikte hulp in de buurt.

  Statutaire naam: 
  PZN B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  34217868 - 000018114415
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.