Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Curadomi: Huishoudelijke ondersteuning

Ziet u door ziekte, ouderdom of beperkingen geen kans om uw huishouden zelf te doen? Wij bieden u graag voor korte of langere tijd huishoudelijke ondersteuning. Samen met u zorgen we voor een schoon en gezellig huis. Wij zijn er om u te helpen bij het doen van uw huishouden, niet om u de touwtjes uit handen te nemen. We werken, zo mogelijk, op de manier waarop u dat gewend bent. Zodat u aan het einde van de dag samen met onze medewerkster tevreden bent over het werk wat verzet is.

  Direct naar Curadomi: Huishoudelijke ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Assen, Buren, Culemborg, Dodewaard, Dordrecht, Ermelo, Goes, Harderwijk, IJsselmuiden, IJzendoorn, Kampen, Kapelle, Katwijk, Kesteren, Middelburg, Neder-Betuwe, Ochten, Opheusden, Putten, Renswoude, Rijnsburg, Scherpenzeel, Tholen, Veenendaal, Vlissingen, Woudenberg, Zeist
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Vaste medewerker
  Ja

  Lelie zorggroep Curadomi

  Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we met veel gemotiveerde medewerkers aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding, behandeling en hulpverlening. We doen dat van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging. Lelie zorggroep bundelt de krachten van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

  Christelijke zorg
  Wij bieden zorg vanuit onze christelijke overtuiging. We zijn bewogen met onze naaste die hulp of zorg nodig heeft. Wij volgen hierin het voorbeeld van Jezus Christus die ons leerde te dienen. Wie bij Lelie zorggroep in zorg komt, mag rekenen op zorg van goede kwaliteit, geboden door bevlogen medewerkers. Bij ons staat de liefde voor de ander centraal. Wij bieden zorg en hulpverlening ongeacht uw levensovertuiging. Afspraken komen wij na, daar mogen cliënten en samenwerkingspartners op vertrouwen. Wij zijn bewogen met de zorg van onze cliënten, maar tegelijk met onze samenleving. Daarom willen wij in samenwerking met andere partijen het verschil maken in de wijken waar wij actief zijn.

  Binnen Lelie zorggroep heeft elk onderdeel de ruimte om een eigen invulling te geven aan de christelijke zorg. Zo is Agathos voortgekomen uit de reformatorische kerken en zijn Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn breed christelijk. Elk onderdeel heeft een eigen divisieraad die toezicht houdt op de ontwikkeling en invulling van de identiteit. We rusten onze medewerkers hier ook in toe. Want we willen graag dat dit niet alleen op papier staat, maar dat onze cliënten hier in de praktijk iets van mogen merken. 

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.