Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Cedrah, locatie d'Amandelhof: Huishoudelijke ondersteuning

Cedrah, locatie dCedrah, locatie d'Amandelhof biedt huishoudelijke ondersteuning vanuit een reformatorische levensovertuiging, met name in de aanleunwoningen van woonzorgcentrum d'Amandelhof.

Cedrah, locatie d'Amandelhof biedt huishoudelijke ondersteuning vanuit een reformatorische levensovertuiging, met name in de aanleunwoningen van woonzorgcentrum d'Amandelhof.
U kunt een indicatie aanvragen bij de gemeente Capelle aan den IJssel volgens de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Huishoudelijke ondersteuning kan ook particulier ingekocht worden.
d'Amandelhof kan u ook helpen met het aanvragen van een wmo indicatie.

Aangesloten bij ActiZ.

  • Zingeving
  • Liefdevol
  • Klantgericht
Direct naar Cedrah, locatie d'Amandelhof: Huishoudelijke ondersteuning
Huishoudelijke hulp Cedrah, locatie dAmandelhof: Huishoudelijke ondersteuningHuishoudelijke hulp Cedrah, locatie dAmandelhof: Huishoudelijke ondersteuning

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Soorten hulp
Bedden verschonen, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk
Betaling
Eigen betaling, Vergoeding via gemeente
Vaste medewerker
Ja
Voorwaarden

Nee.

Cedrah, locatie d'Amandelhof

Cedrah biedt wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel.

Woonzorgcentrum d’Amandelhof is een gezellig woonzorgcentrum en biedt zorgappartementen, zelfstandige huurappartementen, een kleinschalige woongroep en twee appartementen voor kortdurende opname. In en vanuit het woonzorgcentrum bieden wij zorg en diensten die nodig zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

€ 20,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.