|  | 

Axxicom: Huishoudelijke hulp

Axxicom: Huishoudelijke hulpAxxicom levert hulp bij mensen thuis, op basis van een indicatie vanuit de gemeente. Wij zijn er voor iedereen die zelfstandig wil blijven wonen maar hiervoor ondersteuning nodig heeft.

Axxicom is een organisatie die door heel Nederland werkt en de hulp bij het huishouden levert die mensen nodig hebben. Wij verrichten allerlei huishoudelijke werkzaamheden en helpen bij het organiseren van het huishouden.

  • Snel en eenvoudig regelen
  • Betrouwbaar
  • Hulp op maat
Direct naar Axxicom: Huishoudelijke hulp
Huishoudelijke hulp Axxicom: Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp Axxicom: Huishoudelijke hulp

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Aalsmeer, Alphen aan Den Rijn, Amstelveen, Asten, Bergen op Zoom, Best, Bloemendaal, Castricum, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemstede, Heiloo, Helmond, Hollands Kroon, Houten, Laarbeek, Lansingerland, Leidschendam, Maassluis, Midden-Delfland, Oosterhout, Renswoude, Rhenen, Rijswijk, Roosendaal, Schiedam, Someren, Steenbergen, Uithoorn, Veenendaal, Vlaardingen, West Maas en Waal, Wijk bij Duurstede, Woensdrecht, Zandvoort, Zoetermeer
Soorten hulp
Bedden verschonen, Boodschappen doen, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
Betaling
Vergoeding via gemeente
Voorwaarden

Zie de site.

Axxicom Thuishulp B.V.

Betrouwbare dienstverlening
De werkzaamheden die onze thuishulpen uitvoeren voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Dit controleren wij voortdurend, ook via onderzoek onder onze klanten. Ons privacyreglement wordt altijd nageleefd, waardoor uw privégegevens vertrouwelijk blijven. Ook hebben wij strikte regels voor het omgaan met geld van klanten en het aannemen van giften. Eventuele fouten en incidenten worden altijd geregistreerd.

Onderdeel van Incluzio
Axxicom is onderdeel van Incluzio, een initiatief van Facilicom Services Group. Incluzio is actief in de zorg, de dienstverlening en het sociale domein. Drie werkterreinen die in elke buurt of wijk aanwezig zijn, maar nog nergens echt integraal aangepakt worden. De dienstverlening van Incluzio gaat uit van de vraag/behoefte in de wijk en past daar het aanbod en het dienstverleningsmodel op aan. Dit wil dus zeggen dat Incluzio geen standaard concept heeft, maar een wijkgerichte aanpak waarbij wat er in de wijk al aanwezig is het startpunt vormt. Incluzio komt graag met gemeenten in contact die meerdere vormen van zorg en ondersteuning geïntegreerd willen aanbieden.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.