Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

365dagenopgeruimd: Hulp bij opruimen, verhuizen of na overlijden

365dagenopgeruimd: Hulp bij opruimen, verhuizen of na overlijdenIk ben professional organizer en budgetcoach. Als opruimcoach kan ik mensen ondersteunen bij het opruimen van hun huis en het voorbereiden van een verhuizing als zij kleiner willen gaan wonen.

  • Hulp
  • Naar een opgeruimd leven
  • Priofessioneel
Direct naar 365dagenopgeruimd: Hulp bij opruimen, verhuizen of na overlijden
Huishoudelijke hulp 365dagenopgeruimd: Hulp bij opruimen, verhuizen of na overlijden

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Amstelveen, Amsterdam, Flevoland, Gelderland, Haarlem, Hilversum, Lansingerland, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel, Purmerend, Utrecht, Weesp, Wijdemeren, Zaandam
Soorten hulp
Opruimen
Betaling
Eigen betaling
Voorwaarden

Ik voer de algemene voorwaarden NBPO, zie mijn site.

365dagenopgeruimd

Ik ben Lenie, trotse moeder van 2 prachtdochters van 25 en 13. En ik geniet van organiseren en opruimen. Of het nou een berg kleding is, een volle kamer, een administratie of een excelsheet die vervuild is. Als kind al vond ik het heerlijk om mijn kasten steeds effectiever in te pakken. In mijn dienstverband van 30 jaar zocht ik in elke functie weer hoe ik de ruimte opgeruimder kon krijgen en processen effectiever. Het liep als een rode draad door mijn leven! Toen ik het beroep van Professional Organizer tegenkwam, viel alles op zijn plek. Er bleek een beroep te bestaan waarmee ik met mijn liefde voor organiseren en opruimen mensen kan helpen! Ik heb toen de opleiding Professional Organizer gedaan en zo van mijn passie mijn beroep gemaakt. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar meer rust en energie.

Naast een passie voor opruimen heb ik die ook voor besparen, consuminderen en alles wat met financiën te maken heeft. Ik heb diverse financiële functies gehad, diverse opleidingen gevolgd tijdens mijn dienstverband en als aanvulling heb ik de laatste jaren de opleidingen Budgetcoach, Schuldhulpverlener en Beschermingsbewind gedaan.

Ik sta ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers en ik ben in het bezit van 3 erkende persoonscertificaten (NEN 8048) voor Budgetcoach en Schuldhulpverlener. Deze staan geregistreerd bij Kiwa. Daarnaast heb ik het certificaat Beschermingsbewind. Elk jaar volg in trainingen om mijn kennis op peil te houden.

€ 30,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.