|  | 

24 uurs inwonende zorgverlening

24 uurs inwonende zorgverleningInwonende zorgverlening is ideaal voor mensen die zo lang mogelijk in hun eigen omgeving willen blijven wonen. Verzorgers kunnen helpen bij persoonlijke verzorging en huishoudelijk hulp. De zorgverlener woont bij u in huis en biedt tussen dertig en veertig uur ondersteuning per week.
Inwonende zorgverleners bieden onder andere ook ondersteuning bij het huishouden. Bijvoorbeeld bij licht en huishoudelijk werk zoals schoonmaken, koken en boodschappen doen.

Onze zorgverleners staan altijd voor u klaar
De professionele verplegers en verzorgers van 24-uurs zorgservice staan de hele dag voor u klaar. Naast reguliere zorgtaken helpen zij u bijvoorbeeld met uw medicijnen of met persoonlijke verzorging. Daarnaast biedt 24-uurs zorgservice ook huishoudelijke hulp aan en zijn onze verzorgers ook nog eens goed gezelschap. Ze zijn altijd in voor een praatje en nemen u graag mee een dagje uit. Heeft u even behoefte aan wat meer privacy? Dan neemt de zorgverlener gewoon wat afstand en trekt zij zich even terug.

Blijf langer onbezorgd thuiswonen
24-uurs zorgservice helpt mensen die vaak in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de zorg vaak erg betaalbaar. Zo biedt 24-uurs zorgservice al 24-uurs inwonende zorg vanaf €99,00 per dag.
 
 

  • 24 uurs zorg
  • zorg au-pair
  • inwonende zorgverlener
Direct naar 24 uurs inwonende zorgverlening

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

24-uurs Zorgservice B.V.

24-uurs Zorgservice is een bureau gespecialiseerd in bemiddeling van 24-uurs inwonende particuliere thuiszorg, waarbij onze cliënten centraal staan. Wij staan voor persoonlijk contact en doen er alles aan om u de zorg te bieden die u nodig heeft.

In de thuiszorg wordt het steeds drukker, terwijl er steeds minder zorgverleners zijn. Hierdoor moeten verzorgers steeds sneller werken en hebben zij minder persoonlijke aandacht voor hun cliënten. Terwijl dat juist is waar veel cliënten behoefte aan hebben. Door te werken met veelal buitenlandse zorgverleners biedt 24-uurs Zorgservice hiervoor een oplossing.

Onze verzorgers komen vaak uit Polen, waar zij goed opgeleid zijn en ervaring hebben opgedaan in de zorg. Zij zijn volledig gediplomeerd en ook gekwalificeerd om in Nederland te werken.

Daarnaast is de zorgcultuur in Polen zo dat Poolse zorgverleners van huis uit gewend zijn om voor hun naasten te zorgen. Zo is het in de Poolse cultuur ingebakken om voor oudere familieleden te zorgen. Hierdoor is de persoonlijke benadering ook duidelijker terug te zien in de zorg. Voor 24-uurs Zorgservice is dit het grootste voordeel van werken met Poolse zorgverleners.

Voordat zij naar Nederland komen worden ze goed voorbereid. Zo krijgen ook alle verzorgers een basiscursus Nederlandse taal en cultuur. Daarnaast spreken onze zorgverleners ook altijd Duits, Engels en/of Frans.

Statutaire naam: 
24-uurs Zorgservice B.V.
Kamer van Koophandel: 
76084434
Rechtsvorm: 
BV
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.