|  | 

Thuisbegeleiding

Heeft u thuis hulp nodig bij uw taken in en rondom het huis, uw administratie, financiën of de invulling van uw dag? Soms loopt het leven anders dan u gehoopt had en stapelen de problemen zich op. Deze opstapeling kan er voor zorgen dat u geen grip meer heeft op uw situatie. Het kan ook zijn dat u juist weer bezig bent om meer zelfstandig te gaan wonen, maar daar nog wat ondersteuning bij kan gebruiken. Thuisbegeleiding kan uitkomst bieden.

De Kessler Stichting biedt deze thuisbegeleiding. We doen dat onder de naam Bereik in de Wijk.

Bereik in de Wijk is er voor mensen in de regio van Den Haag die hulp nodig hebben om zelfstandig te kunnen (blijven) wonen. Door een combinatie van problemen is het soms lastig om op eigen kracht oplossingen te vinden. In die gevallen biedt Bereik in de Wijk uitkomst door het aanbieden van begeleiding om zelfstandig te (blijven) wonen.

  Direct naar Thuisbegeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Den Haag
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks
  Activiteiten
  Hulp in huis
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  Kessler Stichting

  Al meer dan honderd jaar is met veel liefde en compassie gewerkt bij de Kessler Stichting en hebben zich vele duizenden mensen gemeld voor hulp, opvang, begeleiding, zorg of advies. We vangen mensen op die opvang en/of zorg en begeleiding nodig hebben. We ondersteunen hen methodisch op de weg (terug) naar een zinvol bestaan en begeleiden ook in de thuissituatie. De Kessler Stichting is een innoverende organisatie, die cliënten hartelijk en onvoorwaardelijk accepteert en hen professionele ondersteuning biedt. De ervaring leert dat veel mensen in staat zijn om een deel van hun zelfstandigheid te herwinnen wanneer hierbij de juiste ondersteuning wordt geboden. Samen met de cliënt zoeken naar de meest geschikte oplossing voor zijn/haar situatie, is dan ook het uitgangspunt voor onze methodische begeleiding, competentiegericht begeleiden.

  Kamer van Koophandel: 
  27047100 - 000027548031
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.