Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Steun bij Verlies

Rouwverwerking kost veel energie, en soms mis je mensen om hier over te praten. Vrijwilligers van Ondersteunend Contact kunnen je hierbij helpen. Een vrijwilliger zoekt je thuis op. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je gegevens.

Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Iedereen op z’n eigen manier en in z´n eigen tempo. Soms kost dat meer energie dan je hebt, en hoe vind je dan de weg vooruit? Een vrijwilliger van Ondersteunend Contact reikt je graag de hand en bezoekt jou thuis.

Een Humanitas-vrijwilliger is iemand die weet wat jij meemaakt en zich goed in jou kan verplaatsen. Het is deze persoonlijke betrokkenheid die het contact en de aandacht zo waardevol maakt. Herkenning, erkenning en steun bieden immers troost. De vrijwilliger bezoekt je gedurende een half jaar tot een jaar en is opgeleid om je zo goed mogelijk bij te staan. Uiteraard gaat de vrijwilliger vertrouwelijk om met alles wat je vertelt.

  Direct naar Steun bij Verlies

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Afferden, Balgoij, Batenburg, Beek, Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Bergharen, Beuningen, Druten, Erlecom, Ewijk, Groesbeek, Heilig Landstichting, Hernen, Heumen, Kekerdom, Lent, Leur, Leuth, Malden, Millingen aan de Rijn, Nederasselt, Niftrik, Nijmegen, Ooij, Overasselt, Persingen, Ubbergen, Weurt, Wijchen, Winssen
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Incidenteel
  Activiteiten
  Ondersteuning mantelzorgers
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  Humanitas Nijmegen en omstreken

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.