|  | 

Senioren-assistent: Gezelschap

Senioren-assistent: GezelschapHeeft u behoefte aan prettig gezelschap? Iemand die met u een blokje om kan gaan of u mee kan helpen om boodschappen te doen?

Heeft u behoefte aan prettig gezelschap? Iemand die met u een blokje om kan gaan of u mee kan helpen om boodschappen te doen? UWassistent helpt u graag om gezelschap te vinden waar u een klik mee heeft en bepaalde interesses mee deelt. Uw persoonlijke assistent komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Gezelschap voor ouderen: maatje gezocht
Bent u op zoek naar fijn gezelschap of een luisterend oor? Een vertrouwd maatje om samen diverse activiteiten mee te ondernemen? Of juist iemand om u te vergezellen naar een afspraak in het ziekenhuis? UWassistent helpt u graag om een passend gezelschapsmaatje voor u te vinden. Tijdens een persoonlijk gesprek brengt een lokale assistent uw wensen in kaart en gaat hij/zij voor u op zoek naar gezelschap bij u in de buurt.

  • Gezelschap voor ouderen
  • Zorg op maat
  • Vrijblijvend intakegespre
Direct naar Senioren-assistent: Gezelschap
begeleiding & gezelschap Senioren-assistent: Gezelschapbegeleiding & gezelschap Senioren-assistent: Gezelschap

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Aalsmeer, Alphen aan Den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Breukelen, Bunnik, Culemborg, De Bilt, Den Haag, Ede, Eindhoven, Ermelo, Gilze en Rijen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Helmond, Houten, Lansingerland, Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Leusden, Loenen, Lopik, Maarssen, Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Noord-Beveland, Oosterhout, Rhenen, Rotterdam, Schouwen-Duiveland, 's-Hertogenbosch, Sittard, Soest, Tilburg, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wageningen, Wijchen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Hulp in huis
Voorwaarden

Met de voordeelpas van Senioren-assistent ontvangt u korting op het uurtarief van de diensten die u afneemt. U ontvangt daarnaast korting op personenalarmering van LiveSafe en de maaltijdenservice van Apetito. Wij zijn continu op zoek naar leuke voordelen voor u als klant. Koop dus onze voordeelpas voor slechts €12,50 per jaar!

Senioren-assistent

Senioren-assistent ondersteunt u bij het zelfstandig wonen. Met de service van uw persoonlijke assistent en een uitgebreid dienstenpakket maken wij het u graag gemakkelijk. We bieden dienstverlening op maat aan, zodat u de ondersteuning krijgt die u wenst. 

€ 16,50
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.