Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Saen Professionals: Begeleiding​

De ondersteunende begeleiding richt zich op zelfredzaamheid. Het opnieuw krijgen van een zinvolle dagindeling en de ontwikkeling van activiteiten die gericht zijn op maatschappelijke participatie vormen de belangrijkste doelstelling. Activerende begeleiding richt zich op herstel of het voorkomen van verergering van gedrag- of psychiatrische problematiek.

  Direct naar Saen Professionals: Begeleiding​

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Edam-Volendam, Oostzaan, Waterland, Wormer, Zeevang
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers
  Specialisatie
  Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking), Geen specialisatie
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Saen Professionals

  Missie
  Saen Professionals onderscheidt zich door het bieden van zorgvuldig afgestemde en kwalitatief hoogwaardige zorg- hulp- en dienstenverlening tijdens alle levensfasen van elke cliënt. Centraal staan daarbij vernieuwing, respect voor de mens en eerbied voor levensbeschouwing en zingeving. Om de gewenste kwaliteit en onze mens visie gestalte te geven, werkt Saen Professionals vanuit een bedrijfsmatig ingerichte organisatie, waarin deskundige en gemotiveerde medewerkers een kernrol vervullen. Saen Professionals staat midden in de maatschappij en reageert alert op allerlei relevante ontwikkelingen.

  Visie
  U woont het liefst zo lang mogelijk thuis. Daarom doen onze medewerkers er alles aan om zorg in uw eigen omgeving te bieden. Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uw relaties en contacten kunt onderhouden. Waarbij we natuurlijk streven naar een zo zinvol mogelijke invulling van uw dagelijkse leven. Saen Professionals doet er alles aan om een optimaal kwaliteitsniveau te bereiken waarbij u zich zo goed mogelijk thuis voelt bij onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt. Uw welzijn staat voorop, wij luisteren naar uw wensen.

  Werkwijze
  Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid, helderheid en betrouwbaarheid. Onze dienstverlening is altijd op maat. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.