|  | 

Saar aan Huis: Ondersteuning & Zorg aan huis

Saar aan Huis: Ondersteuning & Zorg aan huisWij helpen cliënten door de juiste ondersteuning thuis en ontlasten hun mantelzorgers. Saar aan Huis is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen.

Wilt u aangenaam blijven wonen en leven in uw eigen vertrouwde omgeving: dan biedt thuiszorg Saar aan Huis uitkomst. Thuiszorg Saar aan Huis is gespecialiseerd in particuliere ouderenzorg bij u thuis. Onze mensen ondersteunen inwoners in diverse regio’s met het uitoefenen en begeleiden van hun dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten. Samen met u zorgen wij er voor dat het ouder worden onbezorgd, gezellig en plezierig kan zijn in uw eigen vertrouwde leefomgeving. Onze “Saars” helpen bij lichte huishoudelijke taken zoals het doen van boodschappen, het draaien van een wasje of het voorbereiden van een maaltijd.

  • Particuliere ouderenzorg
  • Ondersteuning
  • Begeleiding
Direct naar Saar aan Huis: Ondersteuning & Zorg aan huis
begeleiding & gezelschap Saar aan Huis: Ondersteuning & Zorg aan huisbegeleiding & gezelschap Saar aan Huis: Ondersteuning & Zorg aan huisbegeleiding & gezelschap Saar aan Huis: Ondersteuning & Zorg aan huisbegeleiding & gezelschap Saar aan Huis: Ondersteuning & Zorg aan huisbegeleiding & gezelschap Saar aan Huis: Ondersteuning & Zorg aan huisbegeleiding & gezelschap Saar aan Huis: Ondersteuning & Zorg aan huis

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Uurtarief indicatie
€ 23,00
Frequentie begeleiding
Dagelijks
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Geen specialisatie
Voorwaarden

Wanneer u zich bij ons aanmeldt, betaalt u niets. Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een eerste kennismaking. U gaat pas betalen op het moment dat wij een van onze Saars aan u hebben gekoppeld op basis van de door u opgegeven criteria. Vinden wij niemand voor u, dan bent u ons dus ook geen kosten verschuldigd. De kosten voor een “Saar aan Huis” zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren tegen het afgesproken uurtarief. Om u inzicht te geven in belangrijke informatie krijgt u van ons toegang tot een eigen online werkomgeving. Het geeft toegang tot reserverings-aanvragen, urenregistraties, facturen, nieuwsbrieven en documenten. Alle communicatie digitaal beschikbaar op elk moment van de dag.

Saar aan huis

Saar aan Huis is een kleinschalige, klantgerichte, particuliere organisatie die de vraag naar ondersteuning van ouderen samenbrengt met het aanbod van helpenden. Wij selecteren onze “Saars” uiterst zorgvuldig. Wij werken alleen met gemotiveerde mensen die met liefde en respect ouderen willen helpen met hun dagelijkse activiteiten. Dit tegen een gepaste vergoeding. Onze mensen zijn voornamelijk woonachtig in de regio, werken op parttime basis en willen graag nog van toegevoegde waarde zijn voor hun omgeving en de maatschappij.

van € 23,00 tot € 27,60
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.