|  | 

PGB zorg: De helpende hand

Heb je bijvoorbeeld moeite om je dag of week te plannen of zinvol in te vullen, ga je vaak over je grenzen, heb je moeite met communiceren of andere problemen waardoor je je leven niet helemaal in de hand hebt? Of lukt het (tijdelijk) niet alleen om je leven op de rit te krijgen. Als dit komt door een beperking (lichamelijk, geestelijk of verstandelijk), kan het zijn dat je gebruik kunt maken van deze externe begeleiding.

Het doel van deze begeleiding is om ervoor te zorgen dat je de regie over je eigen leven zoveel mogelijk houdt of weer krijgt, waarbij je rekening houdt met je beperkingen.

  Direct naar PGB zorg: De helpende hand

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bedum, Groningen
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Voorwaarden

  Om voor deze begeleiding in aanmerking te komen heb je een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Ik kan je de weg wijzen in zorgland en/of helpen met het aanvragen van een indicatie voor de zorg die er nodig is. Per 1 januari 2012 gelden er nieuwe regels voor het aanvragen van een budget voor deze begeleiding, met name als je nog niet eerder begeleiding hebt gehad.

  Manfred Munters Mentorschappen

  Ik ben Manfred Munters,een gedreven, flexibele, vaardige, geduldige, sociale, klantgerichte en betrouwbare man van 47 jaar. Mijn passie ligt in het werken met mensen. Na jaren bij de Marechaussee te hebben gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd en het roer omgegooid. Sinds 2003 ben ik gaan werken in de zorg. Na o.a. de opleiding sociaal pedagogisch werker te hebben gevolgd en te hebben gewerkt als woonbegeleider en persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg heb ik daarna de managementopleiding gedaan. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als teammanager.

  Door al deze werkervaringen ben ik een evenwichtige persoonlijkheid geworden die goed kan relativeren.

  Statutaire naam: 
  ManfredMunters
  Kamer van Koophandel: 
  57908656
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.