|  | 

Particuliere ondersteuning en begeleiding

OuderenAandacht neemt u de zorg uit handen en biedt particuliere ondersteuning en begeleiding, gericht op (re) activeren, gezelschap en aanvulling en/of vervanging van mantelzorg. Wij bieden dienstverlening vanuit een persoonlijke relatie, maar met voldoende deskundigheid om ouderen in alle situaties goed te kunnen begeleiden en bij te staan in de contacten met andere zorgverleners.

  • Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Direct naar Particuliere ondersteuning en begeleiding

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Alkmaar
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Dagelijks, Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Geen specialisatie

OuderenAandacht

OuderenAandacht is door Karin gestart vanuit de overtuiging dat zorg er is voor ouderen en families en dat de zorgverleners zich dus richten op de behoeften van de oudere. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar tijdens haar werk in de ouderenzorg zag ze te vaak dat ouderen zich vooral moesten aanpassen aan de zorg. Vanuit een grote betrokkenheid met ouderen wil Karin dit anders doen. Zij streeft naar een goede relatie, waarbij de oudere centraal staat. Vanuit haar kennis en ervaring kan zij tegelijk begripvol inspelen op gedrag wat voort kan komen uit psychische en/of lichamelijke aandoeningen, die het ouder worden vaak met zich mee brengt.

Karin Koning heeft de opleiding Verzorgende IG en Medisch Assistente en heeft meerdere jaren gewerkt in een verpleeg –en verzorgingshuis.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.