Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Mantelaar: Begeleiding & gezelschap

Mantelaar: Begeleiding & gezelschapMantelaar koppelt medisch studenten aan thuiswonende ouderen om daarmee hun naasten en mantelzorgers te ondersteunen.

Door de zorg anders in te richten, werken wij efficiënter en vinden we een juiste balans tussen persoonlijke verzorging en persoonlijke aandacht. Naast het aankleden, boodschappen doen of steunkousen aantrekken, hebben we gewoon tijd voor een kopje koffie, praatje of wandeling.

Waar staat Mantelaar voor
De studenten bieden integrale hulp. Zij helpen bij het huishouden, de administratie, in de keuken. Ze helpen bij het opstaan en naar de wc gaan. Of ze gaan mee voor een ommetje of naar het museum. U zegt het maar.

Mantelaar kijkt naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt. Dit is veel beter voor de gezondheid en bovendien een stuk gezelliger. Want het belangrijkste doel van Mantelaar is om het menselijke weer terug te brengen in de zorg. De studenten nemen de tijd. Zodat iedereen elkaar leert kennen en er de mogelijkheid ontstaat om een band op te bouwen.

Mantelaar koppelt de studenten op grond van achtergrond, interesse, buurt en meer... U kunt vervolgens op eenvoudige wijze aangeven wanneer u hen nodig heeft en zij regelen de rest. Na elk bezoek wordt er een digitaal dagboekbericht achtergelaten, zodat de omgeving ook op afstand op de hoogte gehouden wordt. Zij regelen verder de administratie en betaling voor u.

  • Een goede match
  • 24 uur per dag
  • Zorg en aandacht
Direct naar Mantelaar: Begeleiding & gezelschap
begeleiding & gezelschap Mantelaar: Begeleiding & gezelschapbegeleiding & gezelschap Mantelaar: Begeleiding & gezelschapbegeleiding & gezelschap Mantelaar: Begeleiding & gezelschapbegeleiding & gezelschap Mantelaar: Begeleiding & gezelschap

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Uurtarief indicatie
€ 15,00
Frequentie begeleiding
Dagelijks, Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Mensen met lichamelijke beperking, Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking)
Voorwaarden

Toelichting tarief:
Dagtarief: 07:00 - 22:00 is € 17,50
Nachttarief: 22:00 - 07:00 € 12,50
24-Uurs tarief is € 300,- per 24 uur

Mantelaar

Mantelaar koppelt medisch studenten aan thuiswonende ouderen om daarmee hun naasten en mantelzorgers te ondersteunen. Door de zorg anders in te richten, werken wij efficiënter en vinden we een juiste balans tussen persoonlijke verzorging en persoonlijke aandacht. Naast het aankleden, boodschappen doen of steunkousen aantrekken, hebben we gewoon tijd voor een kopje koffie, praatje of wandeling.

van € 12,50 tot € 17,50
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.