|  | 

Kletsmaatjes (coronahulp)

Kletsmaatjes (coronahulp)Gedurende de Corona crisis lanceren wij ‘kletsmaatjes’. Online Nederlands kletsen één op één als nieuwkomer, met behulp van onze online Tool voor Taalcoaching. Zo oefent u taalvaardigheid en in contact zijn. Zo helpen we elkaar samen deze crisis door.

Met kletsmaatjes lanceert Het Begint met Taal een nieuwe vorm van online taalcoaching. Wekelijks of vaker hebben kletsmaatjes en nieuwkomers contact met elkaar via online tools, zoals Whatsapp of Skype. Samen oefenen ze de Nederlandse taal en delen ze wat hen bezighoudt. Dat is goed voor hun taalontwikkeling en gaat eenzaamheid tegen.

  • coronahulp
Direct naar Kletsmaatjes (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soort begeleiding
Begeleiding
Frequentie begeleiding
Incidenteel
Specialisatie
Geen specialisatie
Voorwaarden

Voor nieuwkomers.

Het Begint met Taal

Taal en contact zijn onmisbaar om mee te kunnen doen in de samenleving. Als je de taal spreekt, kun je je ambities waarmaken en laten zien wie je bent. Taalcoaching door vrijwilligers is een krachtig middel voor de 600.000 nieuwkomers die de Nederlandse taal beter willen leren spreken.

Stichting Het Begint met Taal is de expert op het gebied van taalcoaching. We vergroten de bekendheid en effectiviteit van taalcoaching met materiaal, advies en training. Als landelijk platform ondersteunen we 170 organisaties die taalcoaching bieden, verspreid over 400 locaties. Ook werken we samen met gemeenten, werkgevers en taalscholen.  Samen zorgen we ervoor dat elke week opnieuw duizenden nieuwkomers en vrijwilligers met elkaar in gesprek gaan, samen de taal oefenen en elkaars cultuur ontdekken. Taal verbindt!

Statutaire naam: 
Stichting Het Begint met Taal
Kamer van Koophandel: 
34311837
Rechtsvorm: 
Stichting
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.