|  | 

Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek

Humanitas Vriendschappelijk HuisbezoekWil jij wel eens vriendschappelijk thuis met iemand praten? Of weer wat actiever worden in de maatschappij? Met onze vrijwilligers kun je alles delen.

Heb je behoefte aan iemand met wie je kunt praten en die jou thuis opzoekt? Ben je bijvoorbeeld door omstandigheden aan huis gebonden, heb je steun nodig bij het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis of heb je een duwtje in de rug nodig om weer actief deel te nemen in de maatschappij? Denk dan eens aan Activerend en Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas.

De vrijwilligers van Humanitas begrijpen dat de dagen soms lang kunnen duren voor wie door omstandigheden niet veel buiten komt. Zij kunnen goed luisteren en zijn er speciaal voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand willen delen. Het Activerend en Vriendschappelijk Huisbezoek kan duren van een paar maanden tot een paar jaar, afhankelijk van de behoefte.

  Direct naar Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Assendelft, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Markenbinnen, Oostknollendam, Oostzaan, Spijkerboor, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerland, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zaanstad
  Soort begeleiding
  Gezelschap
  Frequentie begeleiding
  Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen ontspannen
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  Humanitas Zaanstreek

  De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
  Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. Vanuit gelijkwaardigheid, wederkerigheid en respect van mens tot mens, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, kleur of achtergrond, komen wij op voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

  Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; Onze afdeling Humanitas Zaanstreek is een van de ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.