Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
Terug naar zoekresultaten | Vorige | Volgende

Humanitas: Vriendschappelijk huisbezoek

Humanitas: Vriendschappelijk huisbezoekDe vrijwilligers van Vriendschappelijk Huisbezoek begrijpen dat de dagen soms lang kunnen duren voor wie, door omstandigheden, niet veel buiten komt.

Onze vrijwilligers kunnen goed luisteren en zijn er speciaal voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand willen delen. Het Vriendschappelijk Huisbezoek kan duren van een paar maanden tot een paar jaar, afhankelijk van de behoefte van de deelnemer.

  • Bezoek aan huis
  • Verhalen delen
  • Luisteren
Direct naar Humanitas: Vriendschappelijk huisbezoek
begeleiding & gezelschap Humanitas: Vriendschappelijk huisbezoek

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Geen specialisatie
Voorwaarden

Vrijwilligersorganisatie.

Humanitas, afdeling Lansingerland

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. Vanuit gelijkwaardigheid, wederkerigheid en respect van mens tot mens, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, kleur of achtergrond, komen wij op voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; Onze afdeling is een van de ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.

Humanitas biedt kosteloos ondersteunende hulp binnen de gemeente Lansingerland, in de dorpskernen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek.

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.