|  | 

Humanitas Ondersteuning mantelzorgers Amsterdam Noord

Ondersteuning Mantelzorg in Amsterdam Noord. Veel mensen zorgen langdurig voor een partner, kind, familielid, vriend of buur met een ernstige ziekte, handicap of psychisch probleem. Wij bieden praktische hulp en ondersteuning voor de mantelzorger en zijn/haar dierbare.

Praktische hulp en ondersteuning voor de mantelzorger en zijn/haar dierbare. Zorg jij langdurig voor een partner, kind, familielid, vriend of buur met een ernstige ziekte, handicap of psychisch probleem? Dan ben jij mantelzorger. Zorgen voor een ander kan veel voldoening geven, maar ook zwaar zijn. Als mantelzorger kun je wel wat hulp gebruiken in de zorg.

De vrijwilliger neemt niet het werk van de professionele hulp over en doet geen huishoudelijk werk.

  Direct naar Humanitas Ondersteuning mantelzorgers Amsterdam Noord

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam-Noord
  Soort begeleiding
  Begeleiding, Gezelschap
  Frequentie begeleiding
  Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Ondersteuning mantelzorgers
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  Humanitas Amsterdam en Diemen

  De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
  Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. Vanuit gelijkwaardigheid, wederkerigheid en respect van mens tot mens, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, kleur of achtergrond, komen wij op voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

  Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; Onze afdeling is een van de ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.

  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.