|  | 

HSB de Vijverhof: Wens zoekt talent

HSB de Vijverhof: Wens zoekt talentSamen is leuker dan alleen. Dat geldt ook voor wonen en de activiteiten binnen De Vijverhof. Om mensen met dezelfde hobby’s of interesses bij elkaar te brengen, heeft de Vijverhof ‘Wens zoekt Talent’ opgezet. Op basis van vraag en aanbod koppelen we wensen en mensen in Middelwatering en Capelle aan elkaar.

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt ook voor wonen en de activiteiten binnen De Vijverhof. Om mensen met dezelfde hobby’s of interesses bij elkaar te brengen, heeft de Vijverhof ‘Wens zoekt Talent’ opgezet. Op basis van vraag en aanbod koppelen we wensen en mensen in Middelwatering en Capelle aan elkaar. 1 Op 1 of in groepsverband.

En dat kost u niets. Geef uw wens of talent door! Via de speciale brievenbus of de receptie. Online via www.wenszoekttalent.nl.

  • Aan huis of buitenshuis
  • Voor langere tijd
  • Of af en toe
Direct naar HSB de Vijverhof: Wens zoekt talent
begeleiding & gezelschap HSB de Vijverhof: Wens zoekt talentbegeleiding & gezelschap HSB de Vijverhof: Wens zoekt talentbegeleiding & gezelschap HSB de Vijverhof: Wens zoekt talentbegeleiding & gezelschap HSB de Vijverhof: Wens zoekt talent

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Soort begeleiding
Gezelschap
Frequentie begeleiding
Dagelijks, Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Geen specialisatie
Voorwaarden

Voor iedereen.

HSB de Vijverhof

Wonen met alle denkbare zorg:

Verzorgen, verplegen en behandelen
Wij verzorgen, verplegen en behandelen cliënten met een zorgindicatie. Dit doen we zowel bij hen thuis als in ons woonzorgcentrum. Zo dragen we bij aan een waardevol leven.

Verhuren
Wij verhuren woonruimte aan senioren, met extra veiligheidsvoorzieningen en de mogelijkheid van professionele 24-uurszorg op afroep. Hiermee zorgen we dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Activiteiten
Wij brengen mensen bij elkaar door ons woonzorgcentrum open te stellen voor culturele, maatschappelijke en ontspanningsactiviteiten. Ook maken we graag gebruik van de talenten van onze huurders, cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers én medewerkers. Van breien en zingen tot muziek maken en schaken. Zo maken we het leven aangenamer.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.