|  | 

HSB de Vijverhof: Ontmoeting met en zonder begeleiding

HSB de Vijverhof: Ontmoeting met en zonder begeleidingVoor Middelwatering: Ontmoeting met begeleiding wordt in diverse ruimten in de Vijverhof gegeven. Zodat mensen een veilige ruimte geboden wordt waar ze zich kwetsbaar op kunnen stellen en in contact kunnen komen met andere mensen. De mensen kunnen zelf kiezen in hoeverre ze de dag in willen delen.

Ontmoeting met begeleiding wordt in diverse ruimten in de Vijverhof gegeven. Zodat mensen een veilige ruimte geboden wordt waar ze zich kwetsbaar op kunnen stellen en in contact kunnen komen met andere mensen. De mensen kunnen zelf kiezen in hoeverre ze de dag in willen delen.

  • Aan huis of buitenshuis
  • Voor langere tijd
  • Of af en toe
Direct naar HSB de Vijverhof: Ontmoeting met en zonder begeleiding
begeleiding & gezelschap HSB de Vijverhof: Ontmoeting met en zonder begeleidingbegeleiding & gezelschap HSB de Vijverhof: Ontmoeting met en zonder begeleidingbegeleiding & gezelschap HSB de Vijverhof: Ontmoeting met en zonder begeleiding

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
Activiteiten
Samen ontspannen
Specialisatie
Geen specialisatie
Voorwaarden

Voor inwoners uit de wijk Middelwatering vanaf 55 jaar. Voor de mogelijkheid tot ontmoeting voor langere tijd is een Wmo-indicatie nodig. Voor incidentele ontmoeting is een Wmo-indicatie niet nodig.

Kosten: voor maaltijden en extra activiteiten.

HSB de Vijverhof

Wonen met alle denkbare zorg:

Verzorgen, verplegen en behandelen
Wij verzorgen, verplegen en behandelen cliënten met een zorgindicatie. Dit doen we zowel bij hen thuis als in ons woonzorgcentrum. Zo dragen we bij aan een waardevol leven.

Verhuren
Wij verhuren woonruimte aan senioren, met extra veiligheidsvoorzieningen en de mogelijkheid van professionele 24-uurszorg op afroep. Hiermee zorgen we dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Activiteiten
Wij brengen mensen bij elkaar door ons woonzorgcentrum open te stellen voor culturele, maatschappelijke en ontspanningsactiviteiten. Ook maken we graag gebruik van de talenten van onze huurders, cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers én medewerkers. Van breien en zingen tot muziek maken en schaken. Zo maken we het leven aangenamer.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.