|  | 

Home Instead Thuisservice Rotterdam: Metgezelschap

Home Instead Thuisservice Rotterdam: MetgezelschapEr kan een moment komen dat u extra ondersteuning nodig heeft om prettig en op een verantwoorde manier thuis te kunnen blijven wonen. U bepaalt wanneer wij komen, wie er komt en wat we komen doen.

Voor huisbezoek en gezelschap (thuis of samen buitenshuis voor een praatje, gezelligheid en activiteiten).

Home Instead Thuisservice biedt persoonlijke dienstverlening aan senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Voorop staat het bevorderen van welzijn en het behouden van de kwaliteit van leven. Home Instead Thuisservice werkt met goed opgeleide CAREGivers die in dienstbetrekking zijn. Zij bieden hun klanten begeleiding, hulp in huis en persoonlijke verzorging. Dat doen zij met grote persoonlijke betrokkenheid. Het team van CAREGivers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor de klanten klaar. Home Instead werkt vanuit de visie waarin de klant centraal staat en bepaalt welke ondersteuning nodig is, door welke persoon dit geleverd wordt en op welk moment de ondersteuning gewenst is.

  • Aan huis
  • Structureel
  • 1-op-1
Direct naar Home Instead Thuisservice Rotterdam: Metgezelschap
begeleiding & gezelschap Home Instead Thuisservice Rotterdam: Metgezelschapbegeleiding & gezelschap Home Instead Thuisservice Rotterdam: Metgezelschapbegeleiding & gezelschap Home Instead Thuisservice Rotterdam: Metgezelschap

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel, Lansingerland, Rotterdam
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Mensen met lichamelijke beperking, Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking), Mensen in palliatieve fase
Voorwaarden

Kosten zijn afhankelijk van de indicatie (Wmo, Wlz, particulier, Pilot Take Care gemeente Lansingerland).  Er kan een moment komen dat u extra ondersteuning nodig heeft om prettig en op een verantwoorde manier thuis te kunnen blijven wonen. U bepaalt wanneer wij komen, wie er komt en wat we komen doen.

Home Instead Thuisservice Rotterdam

Home Instead Thuisservice Rotterdam biedt niet-medische dienstverlening om ervoor te zorgen dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Wij hebben lange ervaring met goede thuisserviceverlening, waarmee we u graag ondersteunen. Wij helpen u graag. Ook zijn wij er vaak ter ontlasting van de mantelzorger(s). Wij helpen de kwaliteit van leven van senioren en hun families te verbeteren. Dat doen wij ook wanneer een ziekte als dementie diep in het leven ingrijpt.

€ 28,50
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.